Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW başlayınca Clan kurulcakmı..?

Lind3r0th

Öne çıkan mesajlar

Ewt abiler ablalar kardeşler wow olayı başlayınca türkler olarak clan kurucazmı yok yanı yoksa bana gore ezerler bizi kişi sayısını düşünürsek bence bütün türklerın oldugu clan kurulsun bunda bari trip yapan adam cıkmaz işallah birlikten güç doğar ayağı cok zewklı olucak yazdan beri wow sitesine gırmemıstım deliiiiiii olmuş druid saten kopuk bişe (NE) + paladin(HU) deli divine+holy ezer :P ama gercekten druid cok hosuma gitti fearie fire bunda da armor düşürüyo demı yoksa farklımı wow dda? herneyse clan turklerın oldugu clan cok zewklı olur ben 12$ wermeye razıyım yada 20$ en son :P yanlış sanırım neyse
Mıcrom delıdır deli oynarım ben bu oyunu ahahaha ama bağlantıdan cok kasar 200 pingle latency cok kotu olmaz tahmıne gore
He bu arada warlock-infernal çook ezer çook deliiiii oda ^^

[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi
NitroGamer

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 January 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu cok once konusulmustu ve patıcık forumlarının yarısından fazlasının orc taraftarı oldugu anlasılmıstı.Ilk karakter olarak human acacagımdan zaten patıorc clanı gıbı bır seye daha sonradan katılabılırım genede ben 40 kadar kısı topladım oyunun durumuna gore bır allıance clanı kurucaz haa tabı oncelık patıcıgın...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyun basladıgında patıcık falan kalmayacak ılk ay mıllet kuduz gıbı ordan oraya saldırcak,harıtayı ogrenmeye calısıcak,plansız programsız oyunun buyusune katılıcak...guıld,clan tarzı mantık daha sonra akıllarına gelıcek ıste o zamanda gelısmıs yada guclu bır clan olma sansını ındırmıs olucaklar.Bastan planlanmıs bır sekılde ve ahenk ıcınde oynanırsa oyun cok daha zevklı olur ve clan olayıda bunun en onemlı kuralıdır.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

geçen yıl düzgün bir orc klanı kurmaya yönelik planlarımız vardı ancak beta tarihi bile belli olmayınca ilgilenmedik[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

Bencede böyle bir oluşumun temelleri atilmali artik walla sirf wow bekliyorum die daoc dan uzak tutuyorum kendimi ao ya verdim nasil olsa wow ile ao farkli tadda oyunlar ama bencede iyi ve saglam bier guildimiz olmali ve insanlar ibret almalı olusumumuzdan ciddiye alinirsa tüm çalışmalar bunu saglamamak için bi neden yok.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hepimiz Shadowclana katılalım!!! har!

Howwah Shaddurklan!!

buradan gidilir

Eski UO'cular (Siege, Catskills) DAoC'cular (Mordred, Guinevere) bilir.

Şakası bir yana bir clan kurulacaksa, örnek alınabilecek bir organizasyon shadowclan. Ben şahsen siege'de onlara karşı, Mordred'de içlerinde oynadım. Çok çok başarılı buldum.

Genelde RP mevzusu kasıyor insanları ama örnek dediğim organizasyonun kendisi, RP'si değil, zati orc clan RP yapan ancak kötü shadowclan taklidi olur.

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm...elemanlar yabancı bıraz ınceledımde bayagı bır nufusları var emınımkı wowda da kalabalık bır clan olucaklardır.Zaten buraya uye olsam yanımda 40 kafa gelıcegınden rankıng sıstemınde ıyı bır yerlere gelırım ama bunu ıstemıyorum turklerın oldugu bır clan kurarsak cok daha ıyı olur tabı bıde aynı serverda olmamız lazım ben patıcık adı altında bır toplulugu daha uygun gorurum severekte katılırım bunuda mode arklar duzenlesın artık..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Aynı fikirdeyim bende, yanlış anlattım herhal. Dediğim o ki Türk bir clan kurulacaksa, ki WoW kesin oynayacağım ve Türk clan olursa doğal olarak katılacağım, shadowclan örneğinden veya diğer büyük guildlerden örnek alabiliriz. Organizasyon sıkıntımızı en aza indirgemek amacıyla...

Türk klanıyla Shadowclan arasında anlaşma bile yapabilirim, malum orkçadan başka bir halt konuşmaz amcalar :D

Saygılar.

<--- Bu arada Orc zımbırtısını koymamıştık, koyalım.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

Onurlu bir davranış...siz orclarda onurdan bir nebze var demekki :)
Neyse saka bır yana taraf olayı ısı bozuyor yanı patıcıkte nerden bakarsanız 2 kısıden 1 ı horde olarak başlayacak dıger 1 ıse Allıance olarak baslayacak ıste bu durumda clan olayı yatıyor herkes anlasıp bır tarafta baslasa cok rahatlıkla bır clan olusturulabılır.Neden baslayarak dedım cunku enınde sonunda Hero class a vardıgınızda bır sekılde dıger tarafı da denıyceksınız yanı ben human baslayacam dedımse hero classlara ulastıktan sonra Undead olarakta tekrar baslayacagım bu herkes ıcın gecerlı bır olay genede butun bu sartlara ragmen kuralım derım ben...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

herkesin aynı guildde olamayacağı aşikar

bence şimdilik WoW u bekleyen Türk oyuncular olarak hedefimiz aynı serverda oynamak olmalı[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

server dağılımı nasıl olacak belli oldu mu ? olduysa bana bi link falan şey ettirirseniz hoş olur

ilk alan belirler diye birşey saçma bence, şahsen hangi serverda oynamak bana daha mantıklı gelirse orada oynarım[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

Sayet Guıld olayını patıcık toprakları ıcınde gerceklestırırsek patıcık/wow bolumunu yenı katılımcılar ıcın kullanabılırız.Patıcıge gelen her warcraftcı buraya bakıcagından cok daha hızlı bır sekılde adam toplarız yenı gelenlere yardım ederız yeterlı gelısımı gosterenlerle 20 cı lvl yaratık kesmeye gıderız boylece buyuruz benım tahmınım oyun basladıktan sonra mınımum 100 kısı olmamızdır kı ben halen bır cok forumda pasıf olarak adam arıyorum bunu herkesın yaptıgını dusunursek serverdakı sayılı clanlardan oluruz ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...