Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik türüyle bağdaşmakta,bağlanmak mı demektir?

^^ShadowSong^^

Öne çıkan mesajlar

Ekmek said:
YA ARKADAŞIM BIRAK 3 OKTAV İNDİRİYO 8 TELLİ GİTARİ EGSOZU BOZUK KAMYON SESİ ÇIKARIYO MÜZİK DİYE DİNLİYOSUUZ YA.

Abi git 2 pevepe yap rahatla sdfs.

Edik: Forum lan tabi burası, atarı da olacak ayarı da olacak gerginliği de siniri de stresi de olacak, misal eksdayz burağımıza 2-3 atar yapın, buracak bıyık arıyor, ama bulamıyor garibim. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
axedice said:

Ayrıca uptıs çıktıks müziği gerçekten müzik değildir. Dinleyenin aklında tahtalar eksiktir!

Yalan
Sırf uptıs çıktıks müzik yaptılar diye Theater of Tragedy'nin efsane albümü Assembly'yi satın alan adam diyor bu lafları. İnanmayın pls.

Axedice wants some spanking lolololol?
Sosyal ağlarda paylaş

ve atıyorum cevabı:/

Ben cevap atmam derken tartışmam anlamında cevap atmam demek istedim,öbür türlü görüşümü foruma yazmanın bir anlamı yok.
Ama benim anlattığımı anlamayıpta yok insan sadece şunu dinler diğerine sırt çevirir mentalitesinde birsürü adam olduğundan,onlarla polemiğe girmenin ne bana ne karşımdakine getirisi olmayacağını düşündüğümden öyle dedim.Koca yazıda sadece orayı almakta abesle iştigal yahu,neyse benim anlatım eksikliğimdende kaynaklanmış olabilir.

Paticikte böyle adamlar var derken de e var ama abi,tek tek alıntı mı yapalım mesajları,gayet güzel bir şarkıyı solosu olmadığı için yerden yere vuranda var,sagopa konusu açıldığında ay rap mi iyrenç modunda olupta dinlemeye bile tenezzül etmeyen kitlede var.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz yanlış yaklaşmışsın konuya. Hani müzik dinleme genelde aşama aşamadır. Hani evrim geçirme süreci olarakta görülebilir(?)
Tabi herkes için aynıdır demiyorum.
Misal vermek gerekirse:
Genelde bir çok kişinin hayatına müzik popla girer ardından bir tutam arabesk, R&B/Rap karışır(Tarkandı, mirkelamdı carttı curttu diğerlerine girmiyorum örnekledim sadece).
Orta okul çağında Slipknot, Linkin Park, Korn gibi nu metalden başlar arada Limp Bizkit gibi rap core türleriyle devam ederler.
Liseye doğru bi black/doom metal dönemleri başlar sonra gothicti symphonic melancholy olarak değişime uğrar. Tabi bunların öncesinde yada sonralarında kesinlikle rchp, sting, placebo, radiohead vs. girmiştir. Kesin bi rock dönemi vardır.
Sonrasında ise "Her türlü müziği dinlerim" tribi yaşanır. Gerçektende öyledir hani.
Kulağa hoş gelen herşey dinlenmeye başlanır. Hatta takıldığı ortama göre müzik zevkinide yönlendirenler olur mesela.
Kimi uçuş takımlarını açar goa/psy trance ile takılır. Kimisi "halkın tabiri ile" metalci olarak takılıp metal/rock karışımı dinler.
Kimi ortam tikkysi olup pop'a sarar vs.
Hani genelleme olarakta söylemek istemiyorum fakat bir çok kişide vardır kesin bi süreç =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...