Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minumum Fiyat, Maximum Tat [PC for CS:S]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum sadece Counter Strike Source oynamak için.
Min 100 fps alabileceğim bir sistem lazım. Monitor klavye mouse zart zurt mevcut. Önerilerinizi bekliyorum. (Oyunu yüksek ayarlarda oynama gibi bi amacım da yok)
Mesaj tarihi:
http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm

genel (823 ytl) veya oyun2 (922 ytl) toplanmış pc'lere bak, gayet güzel fiyatları. genel 100 fps'de çalıştırır zaten de bence 100 ytl daha verip 9600gt'li bir şey al.

parça parça alırsan belki farklı sitelerden, toplamda 50 ytl civarı daha ucuza yapabilrisin.
Mesaj tarihi:
cpu: AMD Athlon 64 X2 4000+ (at 2109 MHz) :: mem: 524/1024 MB (51%) :: gfx: nVidia GeForce 8600 GT (1024x768x32bit 60Hz)
şunlar var bende max_fps 100 şeklinde 100 sabit fps ile oynayabiliyorum.Source bile oynuyorm hatta :D
Mesaj tarihi:
yeni anakart 81 ytl cpu 87ytl 1gb ram(bu yetmiyebilir 2tanede alabilirsin) 34ytl vga:136ytl 340 işte toplayınca hatta bide 30ytl'ye bi kulaklık çakarsın tam pro :DD
Mesaj tarihi:
hotdogun yazdıgı sistem cs:s u takla attırır 100fps max oynarsın.
bende yazacaktım 400 ytl ye bi canavar sistem onun gibi ama yazılmıs.
diger arkadaslarda sacmalamıs senin isteklerini göz önüne almadan
Mesaj tarihi:
Zaten daha önce 1 yıl falan oynadım cs sonra öss falan girdi ve bilgisayar bozuldu. 1 2 yıl daha gider bana gibi geliyor css. Çünkü şunu da oynayayım bunu da oynayayım derken fiyat yukarılara gidiyor baya. Mesela Assasin Creed oynamak için almam gereken pc ne kadar olur veya crysis için falan. (tabi oynanabilitesini engellemeyecek kadar düşük seviyede ayarlar olacak)
  • Yeni Oluştur...