iesquire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Selam arkadaşlar, Gemcutter mesleği ile ilgili bir sorunum var. Sorun şu; Gemcutter trainerden mesleği öğrendim ilk questi verdi 3 tane gem getir diyor. Piyasadan bulduğum gem parçalarını yaptım yaklaşık 80-100 gem yapmama rağmen istediği gem sayısı hala aynı. Quest yerinde sayıyor görevi nasıl tamamlayabilirim. Bilen varsa bi el atsın lütfen. ilgilenenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Şöyle bir bug var log out log in olup gem yapıcaksın sürekli anca öyle update oluyo quest 1 tane gem yap oyuna gir çık 1 tane daha yap sürekli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 log out veya in olmana gerek yok. zone degiştirerek yapman yeterli. mesela git zone girişine 1 tane gem yap sonra zone değiştir hiç hareket etmeden bir tane daha yap sonra geri gir diger zone a 1 tane daha:) bende yaradı bunu dene. ama zone degiştirdiginde girdigin zoneda hareket etmeden yap bana öle dediler bende öle yaptim. hareket edince olmuyo sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 arkadaşlar çok sağolun denedim gerçektende oluyo questi yapabildim sonunda çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :( Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Malkochoglu said: ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :( Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz? 2 maın craft alabılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar