Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar,
Gemcutter mesleği ile ilgili bir sorunum var. Sorun şu; Gemcutter trainerden mesleği öğrendim ilk questi verdi 3 tane gem getir diyor. Piyasadan bulduğum gem parçalarını yaptım yaklaşık 80-100 gem yapmama rağmen istediği gem sayısı hala aynı. Quest yerinde sayıyor görevi nasıl tamamlayabilirim. Bilen varsa bi el atsın lütfen. ilgilenenlere teşekkürler.
Mesaj tarihi:
log out veya in olmana gerek yok. zone degiştirerek yapman yeterli. mesela git zone girişine 1 tane gem yap sonra zone değiştir hiç hareket etmeden bir tane daha yap sonra geri gir diger zone a 1 tane daha:) bende yaradı bunu dene. ama zone degiştirdiginde girdigin zoneda hareket etmeden yap bana öle dediler bende öle yaptim. hareket edince olmuyo sanırım:P
Mesaj tarihi:
ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :(

Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz?
Mesaj tarihi:
Malkochoglu said:
ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :(

Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz?

2 maın craft alabılıyorsun
  • Yeni Oluştur...