iesquire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Selam arkadaşlar, Gemcutter mesleği ile ilgili bir sorunum var. Sorun şu; Gemcutter trainerden mesleği öğrendim ilk questi verdi 3 tane gem getir diyor. Piyasadan bulduğum gem parçalarını yaptım yaklaşık 80-100 gem yapmama rağmen istediği gem sayısı hala aynı. Quest yerinde sayıyor görevi nasıl tamamlayabilirim. Bilen varsa bi el atsın lütfen. ilgilenenlere teşekkürler.
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Şöyle bir bug var log out log in olup gem yapıcaksın sürekli anca öyle update oluyo quest 1 tane gem yap oyuna gir çık 1 tane daha yap sürekli böyle.
sardius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 log out veya in olmana gerek yok. zone degiştirerek yapman yeterli. mesela git zone girişine 1 tane gem yap sonra zone değiştir hiç hareket etmeden bir tane daha yap sonra geri gir diger zone a 1 tane daha:) bende yaradı bunu dene. ama zone degiştirdiginde girdigin zoneda hareket etmeden yap bana öle dediler bende öle yaptim. hareket edince olmuyo sanırım:P
iesquire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 arkadaşlar çok sağolun denedim gerçektende oluyo questi yapabildim sonunda çok teşekkürler :)
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :( Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz?
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Malkochoglu said: ben su anda expert weaponsmith(level 70 silahlar) oldum, ama hala armorsmith baslangic questlerini alamiyorum, baslangicda armorsmith ve de weaponsmith secmeme, kitapda armorsmith olmasina ragmen :( Buna bir cozum varmi yoksa sadece weaponsmith mi yapabilirim, 2 main craft olamiormuyuz? 2 maın craft alabılıyorsun
Öne çıkan mesajlar