dunno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uyurken puslu gecenin tavanarasında ustü bası toz olmuş peri, yorulmuş peri geldi pembe kanatlarıyla uçarak aksak aksak; uzerine yapışmış yıldızları, çiçek kookularını uzerine uzerine silkeledi. tavanarası cocugunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dunno said: uyurken puslu gecenin tavanarasında ustü bası toz olmuş peri, yorulmuş peri geldi pembe kanatlarıyla uçarak aksak aksak; uzerine yapışmış yıldızları, çiçek kookularını uzerine uzerine silkeledi. tavanarası cocugunun operim seni dudaklarının yanaklarına yakın oldugu yerde kırmızı bi cıkıntı cilege benzeyen bi gamze tozlar daha cok yapısır dudagımın ıslaklıgı tenine degdiginde ehhe ilham geldi boyle atışma gibi oldu ama karsılık vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bastaki operim seni olmadan okuyunca cok daa etkileyici oluyo bnce atısma guzeldir bi de severm ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 perilerde ölür zamanı geldiğinde tavan arasında güller de açsa ağlarım ben ki o kokuları ta içime çeken aşık bir gülü öptüğümde kan ter içinde uyanırım perilerde ölür zamanı geldiğinde zamanı sen getirirken ellerinde bende aradan atar yapayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lexius said: zamanı sen getirirken ellerinde kahve yapmayı yeni ogrenmis 12-13 yaşlarnda kız ilk eserini tepsiyle titrek tıtrek taşıyo gibi bisi canlandı gözimde. bu sefer zamanı taşıyo yanniz elleri titriyo yine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar