Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube Açıldı (mı?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bi ara millet girerken ben giremiyodum.. bölgeye göre değişiyo sanırım.. bölgelere sırayla veriliyormuş yutup. su sıkıntısı olduğund mahallere saate göre su verilirdi. aynen onun gibi :D
Mesaj tarihi:
C:WINDOWSsystem32driversetc
buraya geliyosunuz. sonra hosts adlı dosyayı notepad ile açıyosunuz.

208.117.236.70 www.youtube.com

satırını ekliyorsunuz.

bende çalışıyor bu şekilde.
Mesaj tarihi:
repleri unutmayalım plx.. bahsettiğim olay XP de.
vista kullananlar için bilemiyorum.
normalde hosts.bak diye bi dosya yok.. .bak kısmını sil öyle kullan istersen. önce yedeğini al o dosyanın da nolur nolmaz..
ben daha önceden de kullanıyodum bu yöntemi ama youtube un farklı ip adresi vardı. onda işlemiyodu bu yöntem. videolar çıkmıyodu. bu ip sini buldum. denedim oldu :)
Mesaj tarihi:
unuttuğum bişe var.. bu yöntemi uyguladıktan sonra başlat-çalıştır ipconfig /flushdns yazıp enter diyoruz.
üzerine bir de firefoxta cache i temizliyoruz ( ya da ie de ne kullanıyosanız artık)

gizli dosya olarak görünüyo olabilir mi hosts dosyası ?
Mesaj tarihi:
mal değilim o kadar :D
edit : tabi o hatayı görünce "acaba o kadar mal mıyım lan?!" diyip bakıştım da, değilmişim neyse ki :P

sanırım benim bi huyumdan kaynaklanıyo bu, kullanmadığım bi sürü servisi falan kapatırım ben bodoslama yeni formatla. nod32 falan olan bilgisayar başladığında 140 ila 150 MB ram kullanır bende
:P Yani demek istediim böle bi servisi kapattıysam bu dosyayla ilgili bişeyler yapıyo sanırım, o yüzden böle eblek bişeyle karşılaştım.
Mesaj tarihi:
pardon bab :) sadece fikir yürütmeye çalıştım.. ama sende neden yok alla alla :S kaç tane dosya var adları ne sendekilerin bi deyiver de karşılaştırma yapalım bari.
  • Yeni Oluştur...