DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Az önce kesmiş bulunmaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oha ne ara 80 oldunuz lan, tempest of set misin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 e lootsuz olmazki screen shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 mahmut tuncer said: oha ne ara 80 oldunuz lan, tempest of set misin bu arada Hoş bir tarz olmadıgını düşünüyorum yazım şeklinin aynı zamanda imzadan anlaşılıyor classım sanırım. Droplarla beraber olan screenshotu officerlarımızdan biri post etti meşgul olduğumdan güzel bir ss alamadım fakat offical forumlardakini alip koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tebrikler... bu arada dropları da merak ettim ama sanırım onları gorebilmek biraz zaman alıcak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu büyük bossları indirmek için iyi bir strateji ve koordinasyon gerekiyor mu yoksa standart healer olsun tank olsun vur vur vur şeklinde mi gelişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tek kişinin hatası wipe sebebi ve cok tüm oyunucların aktif oynaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar