Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 merhabalar İlk başladıgın günden beri oynadıgım Hunterimi satmayı düşünüorum. Bm spec olarak 2.1 k ap %29.80 crit 120 civarında hit ratinge sahip olan charın elinde Illıdıan drop Black bow of betrayer bulunmaktadır.Epic monutu 375 lw ve skinning professionları ve Black temple dahil butun lw patternleri ve reputation patternleri de mevcuttur. Armory linkim Pvp gear olarakda bütün sezon 3 battleground epicleri+ yeni 40 resillience trinket mevcut olurum.sezon 2 omuzluk,sezon 3 2 handed axe ve sezon 3 bow bulunmaktadır.char ayrıca 4/5 sezon 3 dur butun gemleri de eklenmiştir.yaklasık 2 k arena puanı hazırdır. 400 ytl istiorum.Ufak bir pazarlık payı bırakabilirim.İlgilenenler Buraya ya da özelden bana msj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elmonster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 slm charınla ilgilenyorum eger pvp sorverında ve transfere acıksa bana burdan ulaş [email protected] yada 0554 417 17 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 7/8 arena gearidir (bgler+vengeful)Pve gearinda 1 tier 6,2 set bonusu icin tier 5 kalanı da bt/mh droplardır.Hala satışta kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 200 ytlye satmaya karar verirsen bana ozel mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 check pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar