Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım(elektro gitar)

empty_words

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:
400e de ibanez bulursun da amfisi pedalı falan 600 olur ama en az 600ü gözden çkarman gerekiyo

abi 400 e buldugun ibanezden pek hayır gelmez 600 e ikinci el bir ust rg serisi bulursun sabret gitar hemen alınmaması gereken bir şey,2 ay daha para biriktir adam gibi bir şey al tam al 400 e suntadan aldıgın seye gitar deyip kandırma kendini

link

sunun 1 ay kullanılmış halini 600 e aldım ben gayet memnunum sen de bulabilirsin arastır netten
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer grup işlerine hiç girmeyeceğim diyorsan çok fazla para harcamana gerek yok, zaten başlangıçta iyi gitar ile kötü gitar arasındaki farkı pek anlayamayacaksın, ancak gerçekten kötü bir gitar da seni gitar çalmaktan soğutabilir de.

Ancak grup olayları belli olmuyor, 1-2 yıl düzenli çalışıp düzgün çalmaya başladıktan sonra kendini tutamayıp grup kurmak konserlere çıkmak isteyebilirsin, eğer öyle olursa da 400 milyona alacağın gitar seni pek tatmin etmeyebilir.

Başlangıç için fazla zorlamana gerek yok, ancak 2. el gitar almaktan da hiç çekinme derim. Turkrock' ın alım satım bölümünde güzel gitarlar dönüyor, orayı takip edip uygun fiyata bir tane bulup gitardan anlayan bir arkadaşına (vardır elbet :) ) danışıp edip satın alabilirsin. İstersen linki buraya koyabilirsin, ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ancak almadan önce arkadaşınla elden kontrol etmen daha sağlıklı olacaktır.

Birinci el almak istiyorum dersen, cort x2 ve marshall mg15 önerebilirim. Toplamda 600 milyona filan denk geliyor. X-1 hiç denemedim o yüzden önerip de kötü bir sonuca yol açmak istemem :).

Kolay gelsin :) .
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi soru da benden.
bare falan basarken özellikle si telinden temiz ses çıkmıyo hızlı çalarken. parmaklarımın arkasındaki etli kısım engel oluyo yani bunu nasıl engelleyebilirim.
jazz kasa gitar olduğu için keyboard da kalın yani baş parmağı aşağı kaydırınca da pek bişey farketmiyo. parmakları nasıl inceltebilirim yauv kessem olur mu acaba
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:
ya bi soru da benden.
bare falan basarken özellikle si telinden temiz ses çıkmıyo hızlı çalarken. parmaklarımın arkasındaki etli kısım engel oluyo yani bunu nasıl engelleyebilirim.
jazz kasa gitar olduğu için keyboard da kalın yani baş parmağı aşağı kaydırınca da pek bişey farketmiyo. parmakları nasıl inceltebilirim yauv kessem olur mu acaba

sırf bu sorun yüzünden bağlama kalınlıgında gitar aldım geçen ay sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Bir yardım da ben isteyeyim madem.

Yıllardır erteledim ama artık hevesse bile denemek istiyorum, o yüzden gitar alıp başlıcam artık bu yaz.

Öyle profesyonelce bir şey değil, oturup evde çalmayı düşünüyorum daha çok. Grup kurmak gibi falan bir amacım da yok ki bu saatten sonra zor.

Çalacağım tür -genellikle- hard rock ve glam diyebilirim. Skid Row'udur, GNR'sidir, ACDC'dir çalmak istiyorum. Bunun için uygun bir gitar+amfi veya gerekli başka bir şey varsa söyler misiniz?

Epiphone Special II almaya karar verdim gibi. http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/epiphone/special_ii/index.html şuraya baktım yorumlar falan fena değil. yanına da o sölediğiniz marshall amfiyi almayı düşünüorum. var mı gitarı kullanmış olan ya da yorum yapabilcek birileri?
Sosyal ağlarda paylaş

Epiphone dan Epiphone' a fark var tabi ancak genel olarak güzel gitarlar. Söylediğin gitarı hiç denemedim ancak kötü olacağını düşünmüyorum. Yine de almadan önce iyi bilen bir arkadaşınla gidip denemenizi tavsiye ederim. Yalnız öyle her çalanla değil, uzun süre emek verip de işten anlayabilen biriyle gidersen daha iyi olur :) .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...