nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ya şimdi bi oynayalım dedik arkadaşlar hamachi'de online olmaya çalıştım login failed oluyo "öediation server has rejected your login request" yazıyor. Bayadır da girmemiştim bu hesaptan hamchiye. Neyse sildim programı yeniden kurdum, internetten yeni hesap da aldım sitesinden ama açıluınca program otomatik olarak eski hesabımla açılıyor ve login olamıyorum. Değiştiremiyorum da. Çıldırmak üzereyim. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 regedit den registry ları silm hamachinin yüklemeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Onu yapmayı bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 registry mechanic (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi yardimsever pati anlatsin nasil yapacagimi lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar