Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ev alım satımlarını takip edebileceğim işte çok kullanışlı bildiğiniz bir site var mı işte dolduracam şu kadarla şu kadar para arası şurda ev istiyorum diyecem o da bana bulcak...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla ben de arıyorum öyle bi site. www.sahibinden.com var ama o sitede de ev yok adam gibi yani.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 istediğim gibi bir şeye benziyo sadece benzemekle kalıyo çünkü yenileniyomuymuş bişeymiş[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla abim yanımda tüm gün sahibinden.com gezdi. oraya bir kaydetmeyi dene.. ayrıca burda da söyle. biz düşünüyoruz mesela :P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar