Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arkadaşlar merhaba, Patch kurarken şöyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım ? Could not read value. CurrentUserSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft IIIInstallPath Ayrıca 1.21 a patchini kuramıyorum dos ekranı açılıyor ve hiç bir işlem yapmıyor. İlk kez dota oynayacağım kurulumu ilk kez yapıyorum yardım edebilecek varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Patide oynayacaksan 1.20 lazım öncelikle. Patch için de oynamak istediğin serverın loaderlarını bulursan otomatik patch ve gerekiyorsa crack yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Wepla' nın connectorunu buldum ama kurarken şu hatayı veriyor aynı şekilde. Could not read from the Registry. (#2, Line 1) Could not read value. CurrentUserSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft IIIInstallPath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şimdi birşeyler yaptım patchi yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 wc3 ü install mı etin yoksa klasür c/p mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dediğin gibi yaptım fistan arkadaş setup'ı çekmemiş cd ye olduğu gibi klasörleri c de Dota diye klasör aç onun içine at dedi öyle yaptım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 öyle yapınca registry atmıyor işte ondan hata veriyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tamam şimdi patch kuruyor. Sorun olursa yazarım buraya sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Olmadı malesef. 1.20 olarak gözüküyor oyunun versiyonu ve versiyon hatası veriyor. Patch kurucam ama dos ekranı çıkıyor simsiyah kalıyor hiç bir işlem yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 warcraft 3 fixer diye bi icat vardı bende ama istanbuldaki pc de kaldı o programı bulursan sanki yüklemişsin gibi düzeltiyor registry dosyaları başka türlü de nasıl düzeltirsin bilmiyorum sanırım düzeltemezsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sorunu çözdüm weplaya bağlanabiliyorum. Ama server listesi bomboş. Refresh diyorum yinede server çıkmıyor. Ben host olarak server kurabiliyorum arkadaşlarda benim serveri göremiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oyun ismi yazarak girmeyi dene oyunlara bi versiyon hatasında öyle bişey yapılabiliyordu diye hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Öncelikle firewall cart curt varsa onları kapaman lazım host olmak için. Sonra adsl kullanıyorsan default 6112 portunu açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sorun devam ediyorsa yardım edebilirim söylediklerimi yapman yeterli olucaktır başlat>çalıştır>regedit hkey_current user>software>blizzard>warcraft III sağ tıkla yeni dize değeri oluştur ismini installpath yap çift tıkla warcraft ın bulunduğu yeri göster örnek olarak d:warcraft III bu sayede c/p ile çalıştırdığın wc3 patch sorununu(installpath cant find) çözebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Teşekkürler hallettim 1 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar