Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arkadaşlar merhaba, Patch kurarken şöyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım ? Could not read value. CurrentUserSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft IIIInstallPath Ayrıca 1.21 a patchini kuramıyorum dos ekranı açılıyor ve hiç bir işlem yapmıyor. İlk kez dota oynayacağım kurulumu ilk kez yapıyorum yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Patide oynayacaksan 1.20 lazım öncelikle. Patch için de oynamak istediğin serverın loaderlarını bulursan otomatik patch ve gerekiyorsa crack yapar.
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Wepla' nın connectorunu buldum ama kurarken şu hatayı veriyor aynı şekilde. Could not read from the Registry. (#2, Line 1) Could not read value. CurrentUserSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft IIIInstallPath
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şimdi birşeyler yaptım patchi yüklüyor.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 wc3 ü install mı etin yoksa klasür c/p mi yaptın?
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dediğin gibi yaptım fistan arkadaş setup'ı çekmemiş cd ye olduğu gibi klasörleri c de Dota diye klasör aç onun içine at dedi öyle yaptım bende :)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 öyle yapınca registry atmıyor işte ondan hata veriyor =)
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tamam şimdi patch kuruyor. Sorun olursa yazarım buraya sağolasın.
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Olmadı malesef. 1.20 olarak gözüküyor oyunun versiyonu ve versiyon hatası veriyor. Patch kurucam ama dos ekranı çıkıyor simsiyah kalıyor hiç bir işlem yapmıyor.
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 warcraft 3 fixer diye bi icat vardı bende ama istanbuldaki pc de kaldı o programı bulursan sanki yüklemişsin gibi düzeltiyor registry dosyaları başka türlü de nasıl düzeltirsin bilmiyorum sanırım düzeltemezsin ...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sorunu çözdüm weplaya bağlanabiliyorum. Ama server listesi bomboş. Refresh diyorum yinede server çıkmıyor. Ben host olarak server kurabiliyorum arkadaşlarda benim serveri göremiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ?
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oyun ismi yazarak girmeyi dene oyunlara bi versiyon hatasında öyle bişey yapılabiliyordu diye hatırlıyorum..
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Öncelikle firewall cart curt varsa onları kapaman lazım host olmak için. Sonra adsl kullanıyorsan default 6112 portunu açman lazım.
Lyntron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sorun devam ediyorsa yardım edebilirim söylediklerimi yapman yeterli olucaktır başlat>çalıştır>regedit hkey_current user>software>blizzard>warcraft III sağ tıkla yeni dize değeri oluştur ismini installpath yap çift tıkla warcraft ın bulunduğu yeri göster örnek olarak d:warcraft III bu sayede c/p ile çalıştırdığın wc3 patch sorununu(installpath cant find) çözebilirsin
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Teşekkürler hallettim 1 hafta önce.
Öne çıkan mesajlar