kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arkadaşımın abisi lösemi,iyileşmişti fakat tekrarladı hastalık ayrıca beyin zarı ve omurilikte de kanser var artık.Doktorlar hala tedavi için umut var demiş.B Rh- kan arıyoruz haftalardır ama çok zor bulunan bir kan.İzmir'de sizlerden varsa bu kan grubunda veya tanıdıklarınız varsa bana ö.m den ulaşırsanız çok sevinirim. Kan bankası vs. olmuyor taze kan gerekli,0 rh(-) de en zor durumda kullanılacak kan;o yüzden B bulunması gerekiyor.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://forum.paticik.com burdan baktınmı
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bikaç kişi var onlar da izmir değil.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yinede bir sorsan?belki gelebilcek olan vardır.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 durum hakkında bana da özel mesaj atarsanız sevinirim.. belki başka bir yardımımız olur -_-
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 paticiğe giremedim bi kaç gündür,sağa sola etrafa yayıyoruz ama 1 kişi falan bulabildik daha.atayım paticiktekilere mesaj.belki izmire yolları düşer.
Öne çıkan mesajlar