yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://img171.imageshack.us/img171/9783/resimvosvosci9.jpg O________ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Oha, oha. Tospanın uzun yol bakımını hallediyor, benzini koyuyor ve direkt gidiyorum. Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cidden gidilesi bişeymiş. Hani elimde 4 5 milyarım olsa acımam gider alırım bitane, ve oraya giderim. Zaten aklımda bi vosvos var yaws. Şirinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet biz oradayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oha oha baya iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yalnız o ekibin arasında Sagopa ne alaka ben onu anlamadım, fena yuhlanır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Türkiye'nin en büyük vosvos festivali buymuş öyle dediler ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yalanmış bu festival tahmin ettiğim gibi x) Gene de bi umut vardı tabi :p Düşler ve kabuslar'da yazıyor. said: "Yok böyle birsey arkadaslar. Megadeth resmi forumlarında adminim, ayrıca Türkiye Steet Team üyesiyim böyle birsey olsa haliyle ilk bizim haberimiz olurdu. Yurt disinda oldugum icin menajerlerine ulasma sansim olmadi, webmasterlari Dave McRobb'la konusma sansim oldu biraz once, o da konfirme etti dogru olmadigini. Ve bu adam her zaman konser tarihlerinden aciklanmalarindan aylar once haberdar ol" olur, "Ne Bursa'sı ya? Hem Megadeth bu yıllık tur defterini kapattı sayılır, hele hele tek show icin o kadar yolu gelmeleri fikri son derece gülünc." seklindeydi tepkisi sordugumda. Bu olayi kim uydurduysa da bunun hesabı sorulmalı, sorulacak da. Sahte reklam yaparak kazanc saglamaya calismak gercekten igrenc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sadece megadeth yalandır o zaman festival neden yalan olsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Doğru haklısın. Ben vosvosfest=megadeth diye bakınca olaya öyle yazıvermişim. Yine de yalan yanlış reklam yaptıkları için festival de pek yürümezmiş gibi gelmedi değil.. Dün bakmıştım megadeth'in sitesine 11 temmuz'da peru, 13 temmuz'da ekvador'dalarmış =)) e: temmuz değil haziranmış-_~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 megadeth bildimiz grup deme :D şaşırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 megadeth ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yalan olması iyi oldu, Megadeth 13 Temmuz'da çıkarda Judas çakışsaydı çok üzülecektim, en azından artık üzülmemi gerektirecek bir durum yok, gönül rahatlığıyla Judas izliycem, VosVos'un uzun yol bakımından kurtulmamsa cabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar