White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Beyler bu konuda bir ödev vermem gerekiyor, ama ne kütüphanede nede herhangi bir kaynaktan (internette dahil) birşey bulamadım, aslında kafadan rahat birşeyler yazılabilir ama ben güzel birşeyler olmasını istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yazılı olsaydı daha iyi olurdu, genede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 e google'a computer generated art yaz cıkanları dök kağıda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 biraz daha açsana mesela 3d graffitiler bu konuya girer mi? ya da reklamcılık sektörünün ürünleri? süper slowmo çekimler? ne bileyim böle digital arts falan? optik illüzyonlar pixelart? tabii ben sadece bu konuya girebilecek konuların ürünlerini gösterebiliyorum. ancak biraz daha açarsan konuyu, isteğini sanırım daha da doğru bir yardıma ulaşabilirsin.. bi de eğitime alıcam da ben bu konuyu, kuru kuruya eğitime postalamayım istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 mesela yazının keşfi ilginc bişidir sanat adına. veya dahada ciddi konu istiyosan, al sana internet, belli bir kesimin "sanat copyright edilmelidir ve satılmalıdır" "eğer sanata paha bicmezsen kıymeti anlaşılmaz" dayatmalarına ve bunu korumak için kısıtlamalarına karşın kapı gibi internet var. insanlık için paylaşımın bokunun cıktığı nokta internet. dolayısıyla sanatın inner circlelardan, kısıtlayıcı cevrelerden abukluklardan dayatmalardan kurtulduğu bir nokta. bundan 10 sene önce alternatif bişeyler yapmanın zorluğuyla teknolojinin gelişimiyle beraber sanatın elinde özgürlüğü falan şey et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 photoshop bence o resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ha mesela bunu konu al "FOTOŞOP LA BU!"cuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cuce said: mesela yazının keşfi ilginc bişidir sanat adına. veya dahada ciddi konu istiyosan, al sana internet, belli bir kesimin "sanat copyright edilmelidir ve satılmalıdır" "eğer sanata paha bicmezsen kıymeti anlaşılmaz" dayatmalarına ve bunu korumak için kısıtlamalarına karşın kapı gibi internet var. insanlık için paylaşımın bokunun cıktığı nokta internet. dolayısıyla sanatın inner circlelardan, kısıtlayıcı cevrelerden abukluklardan dayatmalardan kurtulduğu bir nokta. bundan 10 sene önce alternatif bişeyler yapmanın zorluğuyla teknolojinin gelişimiyle beraber sanatın elinde özgürlüğü falan şey et. Hocamızın ismini duydunmu bilmiyorum prof nilgün abisel ,kadın adornonun düşüncelerine çok saygı duyuyor, inernette gibi kopyacılığın bu kadar rahat yapaılabildiği bir ortam dan girersem harbi biterim, daha çok geçmişten bugüne teknolojik gelişmeler ve sanata uyumu birberiyle uyumlu bir şekilde gelişmesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dasaaa said: biraz daha açsana mesela 3d graffitiler bu konuya girer mi? ya da reklamcılık sektörünün ürünleri? süper slowmo çekimler? ne bileyim böle digital arts falan? optik illüzyonlar pixelart? tabii ben sadece bu konuya girebilecek konuların ürünlerini gösterebiliyorum. ancak biraz daha açarsan konuyu, isteğini sanırım daha da doğru bir yardıma ulaşabilirsin.. bi de eğitime alıcam da ben bu konuyu, kuru kuruya eğitime postalamayım istedim.. herşey olabilir, heykel, plastik vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 en basiti basla yumurtayla yapilan boyalardan, cik tabletle yapilan dijital cizimlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yanı bu tür konuları ele almanın bir cok yolu vardır. en bilimsel metod enine boyuna işin matematiğini etiğini kimyasını tartışmak olabilir ama "teknoloji güzel bişi cünki internet sayesinde sanat paragöz ve kendini bişi sanan kuratörler ve boktan galari sahiplerinin tekelinden cıktı" demenınde eğer boş değilse, diş gecilicek baya bi eti vardır. tabi hocanız kıldır mıldır o ne alaka bu ne alaka sen uyurmussun bunları bilmiyosun yok osmanın bıyığı siyah değildi sarıydı falan diyicek biriyse zorlamanın manası yok tabiki. o zaman işte teknolojinn gelişimiyle el emeği göz nuru "sanatın" ve sanatcının nasıl yenı teknikleri red ettiğini bu tekniklere gönül vermişleri sanatcılıktan afaroz ettiğini incelere falan. hanı şeyide bilmiyorum ne kadarlık bir sunum proe hazırlaman lazım. Cunki biraz fazla büyük şeyler sölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cuce said: yanı bu tür konuları ele almanın bir cok yolu vardır. en bilimsel metod enine boyuna işin matematiğini etiğini kimyasını tartışmak olabilir ama "teknoloji güzel bişi cünki internet sayesinde sanat paragöz ve kendini bişi sanan kuratörler ve boktan galari sahiplerinin tekelinden cıktı" demenınde eğer boş değilse, diş gecilicek baya bi eti vardır. tabi hocanız kıldır mıldır o ne alaka bu ne alaka sen uyurmussun bunları bilmiyosun yok osmanın bıyığı siyah değildi sarıydı falan diyicek biriyse zorlamanın manası yok tabiki. o zaman işte teknolojinn gelişimiyle el emeği göz nuru "sanatın" ve sanatcının nasıl yenı teknikleri red ettiğini bu tekniklere gönül vermişleri sanatcılıktan afaroz ettiğini incelere falan. hanı şeyide bilmiyorum ne kadarlık bir sunum proe hazırlaman lazım. Cunki biraz fazla büyük şeyler sölüyorum. aslında biraz kıl hocamız, o yüzden atıyorum digital sanatı açıklayıp , ayrı yerden sanat la olan bağlantısını yazim diyorum sonra kıllık yapıcak, o yüzden ne yalan söyliyim sanat ve teknolojiyi ikisini bir araya almış sağlam bir kaynak (artık bahanesi kalmaz) tan yapmak istiyorum. Bu arada sıfırdan başlamak en akıl karı kabilin 8 nesil çocuğunun yaptığı muzikten veya neondantellerin avlanırken sopalarını yere vurarak yada duvar çizimleri, falan ama tıkanırım diye korkuyorum, neyse herkes yardımcı olan herkese teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dijital sanat işte neki mesela, cok abuk bi konu dijital sanat meselesi. neyse kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 www.processing.org gir dolas, internette bulabilecegin en buyuk generative art kaynaklarindan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar