Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sılo olum server dustu sen burda bugsuz sey ıstıyorsun ac lem locusu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Sly-One, 12 February 2004 22:29 tarihinde demiş ki: şimdi wampir diosunuz da. aslında filmlerden falan öyle çok güçlü hede hödö gibi gözüküyor. işin bir de öbür yanı war,aslında düşününce wampir olarak yaşamak(yada ne denirse) çok daha zordur. ravenloft u okursanız öbür açıdan görme şansınız olur tavsiye ederim :) tam olarak o ne bilmiyorum ama underworld yani whitewolf taki vampirler gibi olmaktan söz ediyorum zor bir hayat öyle kodum mu oturturum tarzı istemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Cekın Groma Guzel bır wampır![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: C0rrUpT, 13 February 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Cekın Groma Guzel bır wampır! wampir değil vampir:) harbi baya vampir olmak isteyen var biz bi ara buluşup akşam dağıtak etrafı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 benim öle bü gücüm olsa büyücü olmak isterdim her istediğimi sihirle yapa bilmek isterdim .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 recall kesinlikle salona odama yatagıma koltuguma recall ahh ah[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Olm Gozunuz daha yuksekte olsun lan ne o recall mecall yetmez onlar gate falan acın:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: THARKAS, 13 February 2004 00:40 tarihinde demiş ki: recall kesinlikle salona odama yatagıma koltuguma recall hehe adamın süper güçlerde falan gözü yok! Süper ya... küçük çapta çalışıyor eleman. Salon-Oda-Yatak hattında. Çok hoşuma gitti[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dedşm ya sadece mage - büyücü . kısaca her şeyi yapa bilmek isterdi ( gate , recall , etc. )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 February 2004 22:31 tarihinde demiş ki: O vampir. Wampir diye birşey yok. Yok ben wampir olucam... Hehe.. Benim elim v koymaya fazla alışık değil ben w ye alışığım o yüzden öle bak forumlardaki diğer yazılarımı oku anlarsın... Şimdi onu yenmeye çalışıyorum eskidende ş yerine $ koyardım o zor geçti bakalım bu noolcak...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 v yerine w tamamda ş yerine $ niye kasıodunki daha zor $ yapmak ( altgr+4 :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Artık ingilizce klavye kullanımıda yasaklanmış bulunmakta.Lütfen türkçe yazınız!:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 benimki türkçe-Q klavye nolcak şimdi olmuomu :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sorunda burda zaten bakalım nasıl olacak bu iş?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: zgrw, 13 February 2004 00:49 tarihinde demiş ki: v yerine w tamamda ş yerine $ niye kasıodunki daha zor $ yapmak ( altgr+4 :) ) Ya bırak işte çok saçma bişey...Yıllar önce daha hoş gelmişti bana ama son 2 yıldır çok lamer işi geliyo..we malesef insanın eli alışmış böle baya zor oluyo kurtulmak =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paticik kuralları bölümündeki diyalogu okumanı isterim.[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Bonecrusher, 12 February 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ya vampir dediğin nedir ki.. bir underworld izlediniz hemen vampir peşinde koşun.. Karşısına kurtadam (garou - werewolf) çıksa kurtadam onu parçalar tatlı niyetine yer.. ayrıca vampir'in öyle ahım şahım bir özelliği yok yani ölümsüzsün. ama nereye kadar? kazık saplanınca ölceksin. gümüş ok gelince ölceksin. yani sonuçta ölümsüz değilsin.. sadece ecelinden ölmüyceksin. sonsuza kadar yaşadığını düşünsene. her gün aynı şeyler her gün aynı manzara her gün aynı sen insanlar ölüyor dünya ölüyor sen hala aynı sen evrende herşey olup bitiyor sen hala aynı sen komik filmlerin etkisi altında kalınca sadece avantajlarını görebiliyorsunuz.. Bir de Interview with the Vampire izleyin ondan sonra karar verin. Çocuğu vampir yapıyorlar, aklı büyüyor ama vücudu küçük kalıyor.. kız da buna gıcık kapıyor. öfkeleniyor felan. hele güneş ışığına çıkamamak çok kötü birşey.. kapkaranlık bir dünya. tatsız bir dünya sıkıntılı bir dünya kendini öldürmek veya öldürtmekten başka hiçbir şeyin yok elinde.. Ben filmlerdeki wampirmi olucam dedim?? Gerçekten wampirliğin ne olduğu yıllardır araştırıyorum we biliyorum...Hastalık olduğunuda biliyorum... Süper güçleride yok abartmayın ama yinede kesin bilgi olmadığı için kendi inançlarım war... Kazık,gümüş,güneş,dişler yalan bunlar... Wampirlik hastalıktır...Kan yetmezliği... Güneş öldürmez ama alerji yapar we can yakar...Kazık kimin kalbine soksan ölür ztn... Ben size gerçek wampirden bahsediyorum..Havada uçan takla atan insanlardan değil... Zeki,sinsi we kendi inançları olan wampirlerden bahsediyorum. Ayrıca kendi inançlarım doğrultusundada bi kaç hayalim war tabiki =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Abii tırstırdın beni!Nerde oturuosan sole oralara yaklasmayam mazallah ısırırsın falan[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ama doru yaa la bende gorunmez olabılıordum:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Wis Quas :D bende mage im :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Pfff ne yapcaz sımdı bır dusunelım karsımda mage var ben ucabılıyomuydum yaa yok ucamıyodum:P Murderer mısın acaba?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben pk olmam hep mavi kalıcam :) . daha heycanli oluyo :D .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hah O zaman yakayı kurtardık.:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Görünmezsin ama benim hislerim çok gelişmiş malesef.. Öle yanımda gezemessin walla =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Banane banane ben ultima onlinede istemiyorum bu yeteneği gercek hayatta olsun.yoksa benim iş yatar :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar