Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demir çağından önce hangi çağ geliyordu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunç galiba bakır veya öyle birşey
o zamanlarki anadolu ile şimdiki anadolu arasında fark olabilir belki o yüzden açıklık getiremiyorum(bilmiyorum yani :))[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
Demir çağından önce Tunç çağı vadı bu dönemde de Troya,Ephesos,Miletus gibi kent-devletler vardı özellikle Batı Anadoluda..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Ya aslında doğudaki Mitanni,Hurri,Urartu falan da vardı galiba ama onlardan kesin emin değilim çünkü Hititler yıkılmıştı o zaman diye hatırlıyorum ki doğru hatırlıyorum galiba[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
Bu devirler karanlık çağ olarak bilinir insanların nüfusu çok azdır bildiğimiz anlamda çeşitli kabile yoktur.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
Olm Deep bu kadar Dl okuma dedik sana di mi yine aklın oraya gitmiş be yavrum be.Yazık,yazık!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
Tunç çağı harbiden karanlık çağ değildi özellikle batı Anadolu ve mezopotamya için zaen o dönemde Truva bilinen dünyanın en büyük ve en gelişmiş ticaret merkezlerinden biriydi e ayrıca Asur da Mezopotamyadan Anadoluda koloniler falan kurmuştu yani tcaret yapılıyordu ver halk refah içinde yaşıyordu[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
  • Yeni Oluştur...