sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yanlışsın Buyse, birini provoke etmek istersen Slat'ın dediği gibi onu rahatsız edecek, ona dokunacak, kızdıracak birşeyle bunu yaparsın. E demek ki "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demek arkadaşlara rahatsızlık veriyor ki provoke oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sg-1 said: Yanlışsın Buyse, birini provoke etmek istersen Slat'ın dediği gibi onu rahatsız edecek, ona dokunacak, kızdıracak birşeyle bunu yaparsın. E demek ki "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demek arkadaşlara rahatsızlık veriyor ki provoke oluyorlar. peki o adam neden bu insanların karşısına geçip böyle bagırıyor bunu sorgulamıyorsunuz? bence asıl püf noktası orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Şimdi "Ne mutlu türküm diyene" dedi diye adam mı suçlu oldu? Adam orada "ordu göreve, darbe istiyoruz" dese anlayacam olayı, ama bu şekilde olması bana çok manidar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sg-1 said: Yanlışsın Buyse, birini provoke etmek istersen Slat'ın dediği gibi onu rahatsız edecek, ona dokunacak, kızdıracak birşeyle bunu yaparsın. E demek ki "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demek arkadaşlara rahatsızlık veriyor ki provoke oluyorlar.[/quote] Atam sizlerle gurur duyardı. Olacakları görmüş gibi bize olan hitabesi zaten aklımdan hiç çıkmıyor. GENÇLİĞE HİTABE Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK 20 Ekim 1927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Her İstiklal Marş duyduğumuzda, saygımız nedeniyle duruyoruz zaten (Tabi Mp3 çalarına yerleştirip saatlerce dinliyorsan sen bilirsin) + Gençliğe Hitabın nesi seni olumsuz etkiledi anlayamadım. (yoksa anladım mı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Karag8z said: Buyse said: karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Her İstiklal Marş duyduğumuzda, saygımız nedeniyle duruyoruz zaten (Tabi Mp3 çalarına yerleştirip saatlerce dinliyorsan sen bilirsin) + Gençliğe Hitabın nesi seni olumsuz etkiledi anlayamadım. (yoksa anladım mı) olumsuz falan etkilemedi konuşmak tartışmak yerine sürekli gençliğe hitabe yazmanın bir manası bir faydası yok. hamaset ne demek diye sölzüğe baksaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ayrıca bu kürtler hakkında konuşurken "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" diye bagırmak, islam hakkında konuşurken " MOLLALAR İRANA" solculuk ve komunizm hakkında konuşurken "KOMUNİST KÖPEKLER VATAN SİZDEN NE BEKLER" diye bagırmak gibi birşey. atatürk sadece gençliğe hitabe'yi mi yazmış hayatı boyunca. Nutuk en basitinden. 3. cildinin sonunda hilafetin kaldırılmasına dair Atatürk'ün yaptığı konuşmayı da yazsaydın keşke buraya. Yoksa okumadın mı? Tek okuduğun Gençliğe hitabe mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Farkında mısın konuyu saptırıyor ve boş boş konuşuyorsun. Kişisel bir sıkıntın varsa pm at, yok değil başka bir şeyse genede çözeriz. Gençliğe hitabede Kürtlere, İslama, Solculara HAKARET Mİ VAR? Yoksa sen olduğu gibi Gençliğe Hitabeyi Küfür olarakmı algılıyorsun? Pm lerini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben seni tanımıyorum bile ne kişisel sıkıntım olacak. dur belki burdan anlarsın demek istediğimi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hamaset+edebiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 zuahhahahaha... PM atmaya aciz ve laf sokmaya çalışıyorsun. Dur sana güzel bir hikaye anlatayım. Köyün birinde sütçüyü görünce durmadan havlayan ama sütçü üzerine gelince ciyak ciyak kaçan bir köpek için kullanılan terim "Sütçü köpeği gibi havlama" Üzerine alınma kimseye bir şey dediğim yok hamaset sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elaidi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Burda ayar yarışına girmek yasak. Cazip geliyor karışırız sendika olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 fecii ayar yarışına girilmiş gerçektende.. bu kadar zorlamaya gerek yok. tarafları uyarıyorum, kurallara uymayacak olanları uzay uçuşu listesine yazıyorum, tartışılmayan ve sadece ayar verme maksadına dönen konuyu kilitliyorum, hepinizi öpüyorum.. grup yorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 Sonraki 8.sayfa (Toplam 8 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Her İstiklal Marş duyduğumuzda, saygımız nedeniyle duruyoruz zaten (Tabi Mp3 çalarına yerleştirip saatlerce dinliyorsan sen bilirsin) + Gençliğe Hitabın nesi seni olumsuz etkiledi anlayamadım. (yoksa anladım mı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Karag8z said: Buyse said: karagöz bu sadece hamaset. ben de istikal marşını yazayım sonra 1 dakka saygı duruşunda bulunalım? Her İstiklal Marş duyduğumuzda, saygımız nedeniyle duruyoruz zaten (Tabi Mp3 çalarına yerleştirip saatlerce dinliyorsan sen bilirsin) + Gençliğe Hitabın nesi seni olumsuz etkiledi anlayamadım. (yoksa anladım mı) olumsuz falan etkilemedi konuşmak tartışmak yerine sürekli gençliğe hitabe yazmanın bir manası bir faydası yok. hamaset ne demek diye sölzüğe baksaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ayrıca bu kürtler hakkında konuşurken "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" diye bagırmak, islam hakkında konuşurken " MOLLALAR İRANA" solculuk ve komunizm hakkında konuşurken "KOMUNİST KÖPEKLER VATAN SİZDEN NE BEKLER" diye bagırmak gibi birşey. atatürk sadece gençliğe hitabe'yi mi yazmış hayatı boyunca. Nutuk en basitinden. 3. cildinin sonunda hilafetin kaldırılmasına dair Atatürk'ün yaptığı konuşmayı da yazsaydın keşke buraya. Yoksa okumadın mı? Tek okuduğun Gençliğe hitabe mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Farkında mısın konuyu saptırıyor ve boş boş konuşuyorsun. Kişisel bir sıkıntın varsa pm at, yok değil başka bir şeyse genede çözeriz. Gençliğe hitabede Kürtlere, İslama, Solculara HAKARET Mİ VAR? Yoksa sen olduğu gibi Gençliğe Hitabeyi Küfür olarakmı algılıyorsun? Pm lerini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben seni tanımıyorum bile ne kişisel sıkıntım olacak. dur belki burdan anlarsın demek istediğimi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hamaset+edebiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 zuahhahahaha... PM atmaya aciz ve laf sokmaya çalışıyorsun. Dur sana güzel bir hikaye anlatayım. Köyün birinde sütçüyü görünce durmadan havlayan ama sütçü üzerine gelince ciyak ciyak kaçan bir köpek için kullanılan terim "Sütçü köpeği gibi havlama" Üzerine alınma kimseye bir şey dediğim yok hamaset sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Burda ayar yarışına girmek yasak. Cazip geliyor karışırız sendika olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 fecii ayar yarışına girilmiş gerçektende.. bu kadar zorlamaya gerek yok. tarafları uyarıyorum, kurallara uymayacak olanları uzay uçuşu listesine yazıyorum, tartışılmayan ve sadece ayar verme maksadına dönen konuyu kilitliyorum, hepinizi öpüyorum.. grup yorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar