kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 babamın makinasını kullanıyorum şu sıralar, emule kurdum ancak sunuculara bağlanamıyorum gerekçe olarak low id diyor. low id olarak bile bağlanmıyor yani :P şimdi modem ayarlarından port açtım tcp 4662 udp 4672 şeklinde akabinde xp sp2 güvenlik ayarlarını da ayarladım. emule için ancak gel gör ki hala aynı şey? problem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 razorbackten sonra eşşegin tadı kactı ondan veriodur lowid:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Statik IP yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ip ataman lazim baglantina ve atadigin internal ip uzerinden port acman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 daha ayrıntılı anlatsan esh? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 emuleturk.com da yazan bütün her şeyi yaptım olmuyor, olmuyor yine olmuyor deliricem yahu. low id olarak bile bağlanamıyorum. low idye sahipsin diye sokmuyor servere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 72 insan okumuş bi yardım eden çıkmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 $imdi my network places a giriyorsun. baglantini aciyorsun. tcp-ip ye tiklayip, ozelliklerine giriyorsun. sonra portforward.net te modemini ariyip buluyorsun. sonra hangi ip yi atayacagina karar verip, gateway adresini yaziyorsun. sonra o atadigin ip ye ilgili portlari aciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar