Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 1 saat önce tetikçiyi izledim de bu arkadaşınnı karısıyla bi sahnesi var kadın tokat atıyo sonra sarılıyolar birbirlerine, ondan sonra bişey oluyo mu ?çünkü çat diye başka sahneye atladı digiturk paso kesiyo sahneleri.merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sevişiyorlar gayet çatır çutur. ama digiturkte sansürlü çok büyük kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eğer aynı flimden bahsediyorsak arkadaşının karısıyla sevişmiyor http://sinemam.net/galeri/files/3/tetikci/c2.jpg benim bahsettiğim flim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 the crank'den bahsediyorsan benim dediğim geçerli, fakat karı koca değil sevgililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oha o sahne atlanır mı ya (crank'tan bahsediyorsak) filmin en bomba sahnelerinden biriydi. çatur çutur götürüyodu kızı public ortamda. bu arada digitürk filmleri editliyo mu ya? filmleri editliyosa parayla film seyretmenin ne esprisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sevisme var mı yok mu?? ona gore seyredıcem fılmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 digiturk editliyor. sevişme için izleyeceksen hiç izleme masakari =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 crank'tan bahsediyosak ilk defa bi sevisme sahnesinde bu kadar güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 crank digiturk te toplam 60 dk sürmüştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 crank değil onu da digide izledim sansürlüydü evet.matt'in oynadıgında sevisme yok yani?dudakları baya bi yakına geliyodu da dedim yine kestiler dfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iki tane tetikçi var biri adrenalinle ilgili olan öteki eskiden tetikçi bi eleman filan.. ikiside güzel slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 shooter deilmi dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 senko said: oha o sahne atlanır mı ya (crank'tan bahsediyorsak) filmin en bomba sahnelerinden biriydi. çatur çutur götürüyodu kızı public ortamda. bu arada digitürk filmleri editliyo mu ya? filmleri editliyosa parayla film seyretmenin ne esprisi var? Saatine göre falan editliyo bazen ya. Editli ve editsiz gösterimleri var. Direk erotik film de verilebiliyor moviemaxte falan ben izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 VAY ÇAKAL Shooter dediğim film eet ordaki oynayan 2 hatun da taş of sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 crank olan adrenalinli film ise mükemmeldi o ya baya gülmüştüm izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 GİDİN VİZYONDA KONUŞUN GARBICI KİRLETMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o zaman karı resmi koy affedelim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 mark wahlberg o matt damon değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar