Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 shippy said: Khelben said: instance ın girişi. /clap Pally < Shammy < Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 retri yerine bence prot alınabilir rahatlikla. iyi de olur bence. 2-2.5k dps yapan classlarim yaninda retrinin yapacagi dps in getirisinden cok goturusu var gibime geliyor. tamam crit veriyor falan ama nereye kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Alliance retri paly gereksiz. Horde sa yine bir nebze idare eder. İkisinin arasında seal of blood dan dolayı 200 dps fark oluyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 evet seal of blood gercekten etkili bildigim kadariyla. bi blue post gormustum bi yerlerde, seal of blood u butun palalara vermeyi dusunmuyoruz gibisinden. bulursam koyarim linkini du bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Seal Of Blood Hastatım resmen olaya. Allience den daha iyi pally çıkıyor o özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Biz retri paladini sadece Brutalusta kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Vala bu konu hakkinda cok engin bilgiye sahip degilim, ama gordugum kadari ile retri paladin alliance icin "luks" bir durum. Kafanin rahat oldugu bosslara alip "cocukta nasiplensin" dedigin bir sey yani. Genelde guildlerde bi tane prot/retri paladin olur zaten, onun olayi tanklamak, tanklamanin disinda da arada dps yapmak icin retri olmak olur. Retri paladin yerine warlock alirsin raid dps'in daha cok artar alliance'ta mesela. Horde tarafinda bilmiyorum seal of blood fark yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar