vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fede said: o puanla tobbetüye gel. 1.5 milyar burs veriyolar burs konusunda koç da cömert davranıyo doğrusu düşünmüyo değilim.. ama iyi bi okulu iyi bi bölümü bitirirsem de iş bulma ve para sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. aklımdaki en büyük soru işareti endüstri...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 koçun mezuniyet sonrasını bilmem ama tobbda mezuniyet sonra iş bulma oranı baya yüksek. ha bunları çoğu tobbun bünyesindeki kuruluşlarda çalışan adamlar genelde iibf mezunu ama mezun olunca 1 sene staj tecrübesi oluyo. benim gördüğüm endüstri mezunları sağlam yerlerde işe başladı. arçelik, vestel filan var staj yapacağın yerler arasında iş bulma konusunda çok istekliysen stajlarından birisini veya ikisini oraalarda yapıp çevreni çok genişletirsin. hatta 4. sınıfta yapılan son stajdan sonra staj yaptığı yerde kalan baya fazla müh. öğrencisi var. o açıdan çok iyi çok övdüm üniversiteyi de eğitim hayatın boyunca karşılacağın zorluklar sonra gelip bana sövme mesela. üni denemez çünkü bence, ama iş çok rahat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 endüstri'yi salla bi olayı yok işletme iktisat'ın 2 mühendislik dersi fazladan alan hali sadece EE ile de uzaktan alakası yok. Sanırım puanına göre en yakın ve popüler gözüken bölümleri istiyorsun benim anladığım. Klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 troll değilsen ufak bi tavsiye sana. ne kadar yüksek puan almış olursan ol, şu bölümlere gidersem ileride iyi iş bulabilirim kafasıyla tercih yapma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 peki trollse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fede said: peki trollse? Valla değilim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aluriel said: troll değilsen ufak bi tavsiye sana. ne kadar yüksek puan almış olursan ol, şu bölümlere gidersem ileride iyi iş bulabilirim kafasıyla tercih yapma sakın.zaten senin dediğin bu mantıkla tıpı kafamdan çıkardım.önemli olan mutlu olcağın işi yapmak ama rahat rahat yaşıycak kadar paraya da hayır demem doğrusu.bende de mühendis kafası var zaten..ama ne mühendisi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 benim anlamadığım 1 yıl ve daha uzun bir süre tam olarak ne istediğine net karar veremeden çalışma motivasyonunu nasıl edinebiliyorsunuz? Yarış hırsından başka bişi gelmiyor aklıma. Ya da ne bileyim süper puan yapayım kıçımı sağlama alayım da sonra düşünürüz diyorsunuz heralde ama nası içiniz rahat ediyo olm bütün yıl mı araştırmadınız ne mühendis napar diye yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu arada çok sağol fede ama ankara pek istemiyorum.ankaradan mezun olunca istanbula gelip büyük şirketlerin kapısını aşındırcam zaten.bari boğaziçinde yazları bu şirketlerde staj yapıp bi adım öne geçerim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fizikçi kadar fizik, matematikçi kadar matematik, softwareci kadar programlama bilip napcam yeaa diyorsan elektrik-elektronikten uzak dur. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yav said: benim anlamadığım 1 yıl ve daha uzun bir süre tam olarak ne istediğine net karar veremeden çalışma motivasyonunu nasıl edinebiliyorsunuz? Yarış hırsından başka bişi gelmiyor aklıma. Ya da ne bileyim süper puan yapayım kıçımı sağlama alayım da sonra düşünürüz diyorsunuz heralde ama nası içiniz rahat ediyo olm bütün yıl mı araştırmadınız ne mühendis napar diye yav. çok çalışmadım zaten hakkım ilk 2000 falandı şansım yaver gitti sınavda 500e girdim. çalışma motivasyonum da aynen söylediğin gibi önce kıçı sağlama alayım da sonra bakarız şeklindeydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sen "elektronikci olcam ben" diyemedigin icin endustri oku. Bogazici endustriden cikip ac kalmazsin muhtemelen. Ama boyle istemeden bogazici EE'ye gidersen bitiremeyebilirsin. EE, CS falan hakkini vererek okursan saglam bi emek istiyor. Ha bana kalsa Bilkent EE'ye git. Bu arada varsa koc'ta veya sabanci'da oku endustriyi. Endustri okucaksin, cevre onemli ve saglam cevre yaparsin oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 throine said: fizikçi kadar fizik, matematikçi kadar matematik, softwareci kadar programlama bilip napcam yeaa diyorsan elektrik-elektronikten uzak dur. sdf çook ağırmış ya.. ondan uzak duruyorum.para için falan yapılcak bi meslek değil hani mazoşist olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sabancı değil ama koçu baya baya düşünüyorum doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hacettepe'nin Beytepe kampüsünde yurt durumları, fiyatları nasıl bilen var mı? Bir de kampüse yakın nerlerden ev tutulabilir, kiraları ne kadardır ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Boğaziçi endüstri vs. Koç endüstri boğaziçililer koç üni.liler endüstriciler bilimum mühendisler... yorumlarınızı bekliyorum ----------doktor giremez------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 koç end. okuyan vardı sanki forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 boğaziçi seçerdim ben ikisi arasında kalsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tercih yapcak arkadaşlar dokuz eylül yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 throine said: fizikçi kadar fizik, matematikçi kadar matematik, softwareci kadar programlama bilip napcam yeaa diyorsan elektrik-elektronikten uzak dur. sdf yok böyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 okuyunca bi şeyim olmıcak, bi şeyim olcağı varsa zaten oluyor illa okumaya gerek yok. o yüzden şu 4-5 yılınızı en rahat geçireceğiniz, en kolay erasmusa gidebileceğiniz, yatarak gırgır geyik şamatayla bitireceğiniz bi bölüm seçin adam gibi üniv hayatınız olsun. bi de dağın tepesinde bi okula gitmeyin puanı iyi diye. ab.v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 koç tam dağın tepesinde ya. dört taraf ağaçlarla çevrili bi yerden de karadeniz manzarası var.tabi boğaz manzarası başka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olaylara karışmayın bogaziçi koç sabancı bilgi harici tercih yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben olsam kesin bogaziçi endüstriye girerim, bakma sen endüstri mühendislik mi diyenlere. evet en kolay muhendislik endüstridir muhtemelen, ama en temiz işi endustrici yapıyor, her iş ilanında kesin bir endüstri mühendisi görürsün,kurumsal yerlerde gelecegide iyidir iyi para alır, kaldı ki bogaziçide koçda vs okuyacaksan zaten iyi para kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 benjani said: tercih yapcak arkadaşlar dokuz eylül yazmasın müh ege'nin içinde bi kampüsüne bakın öyle yazmayın 9eylül buca tınaztepeyse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar