eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 la 90 dakka ne uzun süreymiş.. bitmek bilmedi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 90 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bölüm yapmıştır belki.. Yada maçtan bahsediodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fly said: 90 ? ilk 90 dak çıkamıyosun.. + son 15 dak çıkamıyosun 90 dakkanın dolmasına 15 20 dak. kala sınavım bitince sıkıldım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 buarada benim sınava girdiğim zaman iki gözetmen de sohbet ediyordu salak gibi. hayır sesli sohbet etseler fısır fısır ettikleri kadar rahatsız olmayacağım var ya, duyulmadıklarını sanıyor herhalde mallar. sonra susar mısınız dedim, sustular 5 dakka sonra yine başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yine sustursaydın olmadı vursaydın aazlarına iki tane(bi ona bi ötekine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nickini ilizyonizti izleyene kadar anlayamamıştım.vay özenti vay fçh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ıahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Valla ben girerken sınav yerleri sınav sıraları önceden belli oluyordu gidip bakabiliyordunuz zannetmiyorum sistemin değiştiğini ilkokul çıkmıştı gidip sırayı falan değiştirmiştim :) bide zaten küçük yerde anne baba öğretmen olunca gözetmenlerde ordan burdan tanıdık oluyor sorunsuz rahat rahat girmiştim ben öss ye hatta önümdeki kıza asılmıştım bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar