numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yıllar önce oynadım çok hoşuma gitmişti. Oyunda seçilebilen 3 karakter vardı sanırım biri 4 kollu sigara içen bir köpek digeri yaşlı bir profesör ve sonuncusu da sivri kafalı bir şeydi. Köpek eline 4 adet silah alıp terör estiriyordu sivri kafalı olanın da sniper özelligi ve paraşüt gibi kullanabildigi bir pelerini vardı(galiba:P) sabah kalktıgımdan beri adını hatırlamaya çalısıyorum var mı bileniniz? Torrentden indirip oynayayım ya agas hep plxxor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MDK 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MDK 2 evet ya of. özledim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Aksiyon tarihinin en iyi oyunuydu MDK. 2. si de fena değildi ama 1 efsanedir. Kesinlikle bul oyna birşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hahah oh ya rahatladım cok sagolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 MDK bir öper, koklar okşar o oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MDK indirdim ilkini oynuyorum süper nostalji oldu hala oynanır şu yeni çıkan pek çok third person shooter'a bin basar aksiyonuyla komedi öğeleriyle. Yeniden yapsalar şu oyunun ilkini düşünmeden alır oynarım valla. ama save etmeyi bulamadım, autosave ettiğini de anlamıyorum çıktım oyundan tekrar girdim bi baktım baya geride save etmiş :( Küçükken zar zor geçtiğim yerleri bir çırpıda geçiyorum yılların verdiği deneyimle artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar