Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 başlık az çok tanımlıyor işte,otobüste falan takıp boş boş oturabileceğim , kafayı fazla yormayan ama hareketlimsi müzikler istiyorum. explosions in the sky vardı mesela, son albümleri (şu mavi deniz üstüne sarı tekneli olan) uyuyor gibi istediğime, hem yumuşak hem hareketli hem de kafa ağrıtmıyor falan fıstık. gsybe yi görmüştüm benzer tarzda yapyıorlar diye de, o biraz fazla durağan geldi. evet açığım tavsiyelere ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4 www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 explosions in the sky flan sevdiysen god is an astronaut falan da dinle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oh istediğime yakınmış bir iki tane dinledim de relatedlere baktım biraz mogwai sigur ros falan var ama dinleyemiyorum, nasıl onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 god is an astronaut süper süper süperdir. 4 albümü var, 4ünü de indir. bunaltidatkom yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 piratebay oldu zaten sdf dinledim yol boyunca şahaneymiş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 godspeed you black emperor, mogwai, dredg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 doors - roadhouse blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 coldplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mortis said: explosions in the sky flan sevdiysen god is an astronaut falan da dinle bari. öldürsün sonra kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 harbi ha hareketli demiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ahaha god is an astronaut demissin lan gokhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Anadoluya doğru gidiyorsan Oi Va Voi falan tavsiye ederim. Etnik gideceksin. Balkanlar tarafından Avrupaya bağlanacaksan Goran Bregovic, A Hawk and a Hacksaw, Beirut falan dinlersin, Doğu Avrupa'yı geride bırakırken romantik yada barok klasik müzik öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Oy vavoy cok iyi bir oneri, bak alexi biliyo bu isi. Air ve Thievery Corporation oneririm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 juan luis guerra - las avispas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pati radyo-penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 azure ray, bat for lashes, band of horses, angus&julia stone, maria mena etc biraz daha down bişiler olabilr anggun, k's choice, foreign exchange, talib kweli falan da güzel gelebilir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nerde duyulmamıs grup, şarkıcı varsa indir işte. yol müziği diye gider onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 topicte tek bildiğim grup doors.. neler dinliyosunuz siz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dinlediklerinden değil euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fistan 20000 e az kalmış şimdi gördüm :P bence duyulmamış grup indirme yolda şarkı söyleme şansını tepmiş olursun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 demet akalının bi de ibrahim tatlısesin son albümünü al koy. stres mitres kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ehuh azure ray,anggun, talib kweli, ks choice falan nasıl bilinmez yahu? anggun transporter 2'nin de şarkısını yapan çekik gözlü süper kadın.. talib kweli'de mos def'le, common'la beraber kral işler çıkartan zenci bi abimiz ks choice ve azure ray şarkılarını da dizilerden falan dinliyorsunuz zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bende osurgatyonun ibiskalarını cok sviyorum böle cekik gözlü zenci gibi ama aslıdna dizilere muzik yapıyo gibi yapıp son anda pışııık cekip kacıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bak onu bilemedim.. cahillik kötü bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar