Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Piyasaya çıkalı çok olmamış,2007 çıkışlı kendi isimlerini taşıyan yeni albümleri var. Daha dün keşfettim. Bütün parçalar birbirinden güzel. Biraz melankoli arayanlar için ideal. Biraz porcupine tree,blackfield havası var gibi. Googledan albümünü bulup çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 evet ben de yeni keşfettim baya iyiler.. Nothing adlı şarkılarını tavisye ediyorum bana da Mortis sölediydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 eheh ^_^ harika müzik yapiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bi insan niye melankoli arar ? orda kaldım ben =P bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar