LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok abi anlayamıyorum. Ualn hangi harfin arkasında kedi var anlayamıyorum cidden. bu adamlar bokunu çıkardılar ya ,ben göremiyom bide yapay zekalı görüntü işleme programı mı anlayacak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok yav çok ağır oldu edik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tmm sustum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çok zor geliyorsa print tuşu ile resmini çekin sonra photshopta magic wardla açın kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bacağı açık olanlar köpek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 LasT_SuRviVoR said: yok abi anlayamıyorum. Ualn hangi harfin arkasında kedi var anlayamıyorum cidden. bu adamlar bokunu çıkardılar ya ,ben göremiyom bide yapay zekalı görüntü işleme programı mı anlayacak .... Seninle ayni dertten muzadiripim... Hiçbirşey inderemediğim için milletin +repini de veremiyorum ve de herşey yine hayal gücüme kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 aynen bende, anlamiyorum abi kedi medi ben sokak gordugum zaman anlamiom hangisi kedi hangisi kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben de öyleydim :D bacak taktiğini kullanıyorum işe yarıyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 artık rapidshare hem eğitici hem öğretici beklerken nefsimize hakim olabilir, rakamlara ulaşınca hayvanları tanımayı öğrenebiliriz harbi sacmaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar