Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300 ytl civarına win mobile/symbian telefon


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

valla hp laptop çok kullandım orta sınıf üretiyolar bu telefonun da fiyatı iyi ama performansı düşündürdü..
ben p990i kullanıyorum denk getirirsen birinci el al yoksa ikinci elini satıyolar temiz falan gittigidiyorda gayet iyi telefon wireless falan filan herbişi var.hatta azmedersen ben bile ucuza verrim 200e falan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada negatif yorum 1

arkadaşlar ürünü alalı 1o gün oldu ekranı gitti servise gönderdim garanti dışı sıvı teması diye aradılar ve tamir ücreti olarak 320dolar artı kdv itediler ürünü be 372ytl ye almıştım yani astarı yüzünden pahalıya mal oluyor.alırken birdaha düşünün derim ben yada bu işin ticaretini yapanlar parça parça satsalar herhalde daha karlı çıkarlar bence
Orhan CESUR - Yaş: 39 , ORHANELİ/Bursa/Türkiye



negatif yorum 2

arkadaşlar cihaz mükkemmel diyenlere aldanmayın önce ne aradığınıza bakın fiatına göre iyi bir alet ama şarz olayı wi fi açıksa kısa sürede bitiyor ara sıra takılıyo birde sonradan takılan hafıza kartını ara sıra görmüyor ben kigston u görmüyor toshiba taktım gördü bence en iyi özelliği aslında VOİP bunu bilenler hiç kaçırmadan alsın net üzerinden çok ucuza sabit telefonlar arayabiliyorsunuz 0.010 euro yani 1 euro ya 100 dkk sabit hatlarla görişebilirsiniz telefonun en iyi özelliği bu bence
zeki aktay - Yaş: 44 , EYÜP/İstanbul/Türkiye



yorum 3

HP ipaq 514 kesinlikle mükemmel, süper bir telefon değil. Ama fiyat/performans olarak fazlasıyla iyi. Telefonun özellikleri ve yapabildiklerine bakınca ederinin daha yüksek bir fiyat olduğunu siz de göreceksiniz. Ancak tabiki bazı eksikleri de var.. 1)tuş takımı pek kullanışlı sayılmaz, tuşlar küçük olduğu için aynı anda 2 tuşa bastığınız ve zaman kaybettiğiniz çok oluyor.. belki alışmak için biraz zaman gerekli, ve mesaj yazarken tuşlara çok hızlı basma şansınız yok çünkü alet sizin mesaj yazma hızınıza yetişemiyor. Menüler arasında gezme tuşları çok küçük yapılmış, zorluk çıkarabiliyor.. 2) Bu telefonların her 10 tanesinden 9unda batarya problemi ortaya çıkıyor, ama çok şükür çözümü var, googleda "hp 514 battery drain" diye aratırsanız, HPnin bu sorun için çıkarmış olduğu yamayı bulabilirsiniz. Bu yamayı telefona yükledikten sonra artık batarya en azından 4-5 gün gidecektir, ben 3 gün önce şarj ettim batarya hala 3 birim full dolu görünüyor ki en azından 15 dakika telefon görüşmesi yapmışımdır. 3) Zil sesi yeterince yüksek değil, kendi melodileri fena değil ama siz kendiniz bir mp3 atıp zil sesi olarak kullanmak isterseniz duymakta zorluk çekebilirsiniz... Tüm eksi yönlerine rağmen bence bu fiyata alınabilecek sıradan bir telefona göre çok daha iyi bir seçim olur bence.
Bülent Yıldız - Yaş: 26 , ÜMRANİYE/İstanbul/Türkiye



yorum 4

ürün güzel ürün fakat aldığımda 3 gün süren bataryası, aradan 2 ay geçince 1 gün bile sürmez oldu. şimdi garanti için gönderecem. filim oynatırken falan takılıyor ara ara işlemcisi düşük sanırım. bence alırken işlemci hızı yüksek olanını seçin.

serkan
serkan kasap - Yaş: 23 , MANAVGAT/Antalya/Türkiye



yorum 5

Birincisi daha önce hiç yaşamadığınız sorunlar yaşarsınız. Tlf arandıgında yada mesaj geldiginde 6. hissiniz kuvvetli diilse anlayamazsınız çünkü sesi çıkmıyor. Burdaki yorumlara istinaden almıştım vede cep kask yaptırmıştım fakat yarı parasına sattım ve çok mutluyum :)

tlf özelliği yok, hiçbir destek yok, ekranı pamugada sarsanız çiziliyor, şarjı hemen bitiyor, tlf bişisi yokmuş normal hali böyleymiş çalışmıyomuş zaten servis söyledi. Sakın ama Sakın almayın buna vereceğiniz parayı bir dilenciye verin sevap kazanırsınız en azından biriylede olsa iletişime geçmiş olursunuz.
CELAL TALANTİMUR - Yaş: 30 , ŞİŞLİ/İstanbul/Türkiye



ilk sayfada gördüklerim bunlar daha 4 sayfa falan daha yorum var sanırsam.tabi nekadar güvenilir bu adamların yorumlarına bilinmez ama araştırmak lazım işte..ben de şahsen 300ytllik bi telefonun bu kadar komplike işlemleri düzgün yapabilceğini yemedim,keşke yapabilse hepimiz alsak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben okudum o yorumların hepsini de güvenilmez yani.

güzel bir inceleme buldum: http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=152
video incelemesi falan da var onu izleyeceğim şimdi.


valla en az 25 30 kere bilgisayar parçası, elektronik eşya, vb aldım 2. el fakat telefon almak istemiyorum, teklifin için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek canım ben öylesine demiştim illa kritik bi şekilde lazımsa diye çünkü ben bi heves edip almıştım ama okadar yararlanamadım wirelesstan ben alamadım verim başkası alsın dedim ;)

incelemelerin bittiğinde hatta alırsan eğer tekrar bilgilendirirsen sevinirim çünkü fiyatı gayet iyi aletin özelliklere göre o yüzden ilgimi çekti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Silphatos said:
ben okudum o yorumların hepsini de güvenilmez yani.

güzel bir inceleme buldum: http://www.uruninceleme.com/incelemedetay.aspx?Id=152
video incelemesi falan da var onu izleyeceğim şimdi.


valla en az 25 30 kere bilgisayar parçası, elektronik eşya, vb aldım 2. el fakat telefon almak istemiyorum, teklifin için teşekkürler.

umarım almadın o telefonu çok dandik bi kamerası saçma sapan bi menüsü var win mobile var diye alınacak bi tel değil 300e 2. el e65 tavsiye ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...