heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 içimi dökmek istiyorum çok sevdğim bi kızdı o herşeyi feda edebilrdim ömrümdeki sorduğumda çıktığının olmadığını söyledi bana üstelik üstüne basa basa ama az önce msn ini sevdiği erkek açtı ... konuştum çocukla meğersem 2 yıldır onu seviyomui bana sölemedi yarın ne diyecem ben kıza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ne mi dicen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sizce mesele LOL diyerek gçilecek kadar kolaymı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hic bir sey demiyceksin normal konusmaya dewam ediceksin..eger kız senin onu sevdigini bilmiyorsa zaten bisey soylemye hakkın yok.. ya da 2. tercih bagırıcaksın kıza 'ben seni seviyorum onca suredir olur mu olmaz mı diceksin' sansını zorluycaksın..%99.99 patlıycak %0.01 evlenirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Biliyorum söylenmesi kadar kolay değil ama bırak. Umutla kendini kandıracağına olmayacağına kendini inandır,başka birileri için aran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sana söylemediyse bilmeni istemiyordur belki hiç yüzleme sonra ayrılınca şansını denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok be abi kız resmen beni yedekte tutuyodu benimle konuştuğunu erkek arkadaşıda biliyomuş ablası abisi bi ben bilmiyomuşum resmen keriz yerine koyuldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yedekte bekle o zaman isyan çıkarmadan, antrenör oynatırsa gol atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 omaygat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abi ne zevk alıyosun bu yaptıklarından söylermsin sly sözüm sana şurda adam gibi beni rahatlatıcak bişiler sölesen o kadar mutlu olacamki nolur yaram derin zaten şöle espriler yapıp dahada çok yaramı deşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sly-One said: yedekte bekle o zaman isyan çıkarmadan, antrenör oynatırsa gol atarsın. artı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bi gun ayrılır mutlulugu sende bulur ozaman..(bknz. kanka ayaa g.t ayaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 heracles1986 said: abi ne zevk alıyosun bu yaptıklarından söylermsin sly sözüm sana şurda adam gibi beni rahatlatıcak bişiler sölesen o kadar mutlu olacamki nolur yaram derin zaten şöle espriler yapıp dahada çok yaramı deşmeyin e saçma bişey soruyosun arkadaşım sen de.Nası napıcam yani yapcak bişey yok kız yedekte tuttuysa senin zaten yapcaın bişi yok herşeyi o yapmış bile :) Sen önceden nası konuşuyosan öle konuş yada vay karıya bak diyerek konuşmayı kes belki gaza gelir o elemanı bırakır seni kovalar bu kadar basit edik : nokta virgül ekledim güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sly-One said: sana söylemediyse bilmeni istemiyordur belki hiç yüzleme sonra ayrılınca şansını denersin. bu durumda en mantıklı bu denir abi ne olcak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Antrenör ilk 18'e almıyorsa nolacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 plazma fırsatından bahset kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ZaugnaKhaldun said: Antrenör ilk 18'e almıyorsa nolacak peki?ya ugrasıp ilk 18e giricen(hatunun seni de istemesini saglıycan) ya da takım degisitircen(baska hatuna yollancan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yarın git, çek defterini çıkartıp vur bence masaya. Çok şey değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 screwy said: ZaugnaKhaldun said: Antrenör ilk 18'e almıyorsa nolacak peki?ya ugrasıp ilk 18e giricen(hatunun seni de istemesini saglıycan) ya da takım degisitircen(baska hatuna yollancan) ya da arabanın lastiklerini değiştiricen. lastikler kız gibi düşün. metafor sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 burtonesk said: screwy said: ZaugnaKhaldun said: Antrenör ilk 18'e almıyorsa nolacak peki?ya ugrasıp ilk 18e giricen(hatunun seni de istemesini saglıycan) ya da takım degisitircen(baska hatuna yollancan) ya da arabanın lastiklerini değiştiricen. lastikler kız gibi düşün. metafor sıçtım. Motor lazım motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Masaya vururken de dikkat et, kuzenin düşmesin. p.s: çek defterini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Abicim heracles bak ben de senin gibiydim duvarlara çarpa çarpa çözdüm olayı,bu sene anladım nasıl işlediğini. Çok basit 2 kuralı var 1- Sıcak samimi davran 2- Kendini çek. Pazarlayacaksın kendini. Sıcak,anlayışlı,samimi davranacaksın. Ama aynı anda uzak duracaksın. Seninle tekrar konuşması için ulaşmaya çalışması gerekecek. Dahası için biraz daha gelecek. Bu olayda ise sana söyleyeceğim şey onuruna saygılı ol biraz. Yedekte tutmak ne ya ne kadar aşağılıyıcı birşey. Bunu yapacak kadar karaktersiz biriyle zaten işin olmasın,sen onun kadar düşmemişsin bak. Kimsenin de peşinden koşma arkadaşım,olacağı varsa zaten o sana geliyor. Ha bir de vurkaç yapıp koşturmaya çalışanları var bunların. Dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben sonuna kadar kaciyim o beni kovalasin olayi haddini bildigin surece iyidir, yoksa sen arkani donmus kosarken arkana donup bi bakarsin kimse yok ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya da çek defterini değil de daha kudretli birşey wur masaya görünce WAY BE desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar