Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğinim kişinin erkek arkadaşıyla konuşmak

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

içimi dökmek istiyorum

çok sevdğim bi kızdı o herşeyi feda edebilrdim ömrümdeki sorduğumda çıktığının olmadığını söyledi bana üstelik üstüne basa basa ama az önce msn ini sevdiği erkek açtı ...

konuştum çocukla meğersem 2 yıldır onu seviyomui bana sölemedi yarın ne diyecem ben kıza ?
Sosyal ağlarda paylaş

hic bir sey demiyceksin normal konusmaya dewam ediceksin..eger kız senin onu sevdigini bilmiyorsa zaten bisey soylemye hakkın yok..

ya da 2. tercih bagırıcaksın kıza 'ben seni seviyorum onca suredir olur mu olmaz mı diceksin' sansını zorluycaksın..%99.99 patlıycak %0.01 evlenirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

heracles1986 said:
abi ne zevk alıyosun bu yaptıklarından söylermsin sly sözüm sana şurda adam gibi beni rahatlatıcak bişiler sölesen o kadar mutlu olacamki nolur yaram derin zaten şöle espriler yapıp dahada çok yaramı deşmeyin

e saçma bişey soruyosun arkadaşım sen de.Nası napıcam yani yapcak bişey yok kız yedekte tuttuysa senin zaten yapcaın bişi yok herşeyi o yapmış bile :) Sen önceden nası konuşuyosan öle konuş yada vay karıya bak diyerek konuşmayı kes belki gaza gelir o elemanı bırakır seni kovalar bu kadar basit

edik : nokta virgül ekledim güzel oldu
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
screwy said:
ZaugnaKhaldun said:
Antrenör ilk 18'e almıyorsa nolacak peki?
ya ugrasıp ilk 18e giricen(hatunun seni de istemesini saglıycan) ya da takım degisitircen(baska hatuna yollancan)

ya da arabanın lastiklerini değiştiricen. lastikler kız gibi düşün. metafor sıçtım.

Motor lazım motor
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim heracles bak ben de senin gibiydim duvarlara çarpa çarpa çözdüm olayı,bu sene anladım nasıl işlediğini.
Çok basit 2 kuralı var

1- Sıcak samimi davran
2- Kendini çek.

Pazarlayacaksın kendini. Sıcak,anlayışlı,samimi davranacaksın. Ama aynı anda uzak duracaksın. Seninle tekrar konuşması için ulaşmaya çalışması gerekecek. Dahası için biraz daha gelecek.

Bu olayda ise sana söyleyeceğim şey onuruna saygılı ol biraz. Yedekte tutmak ne ya ne kadar aşağılıyıcı birşey. Bunu yapacak kadar karaktersiz biriyle zaten işin olmasın,sen onun kadar düşmemişsin bak. Kimsenin de peşinden koşma arkadaşım,olacağı varsa zaten o sana geliyor. Ha bir de vurkaç yapıp koşturmaya çalışanları var bunların. Dikkat...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...