Slat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Recall06 said: Abazanin okumus olani bole olsa gerek.. Tatlısu komünisti olmasan senin de giderin var ama neyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hıım bu yorumlardan sonra ordaki canavarlar tam senlik slat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahuha repliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de ayvalığa gidiyorum 2 hafta sonra. dyna'nın bahsettiği gibi sırf yat gezileri için gidiyorum. o kadar müthiş bir şey olamaz arkadaş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Smoke said: DynamicK said: ama ayvalık a gidicekseniz fazla bişi beklemeyin ben cocuklugumu 18 yasına kadar ayvalık - altınovada gecirmis biri olarak soyleyim ölmüs resmen Kesin SSK'dır :) ehhe yok ssk ilersinde idik odaktan ileride dereye doğru gidiyorsun ssk a gidip cep telefonu cıkarıp yaşlıları korkutuyoduk kalp pili var herkeste, pide alıcakken sıra oluyodu ssk daki pidecide bizde sırayı dagıtmak icin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 çarşamba ayvalık yolcusuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yat turunda jale ye binerseniz aklınızda olsun bi son durakta duş açıyorlar o ana kadar tuzlu tuzlu eziyet çekiyorsunuz, tabi musluktan akan su ile duş almaya çalışmazsanız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar