yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hagii said: garbage gibi muamele edenlere hitaben haytalar burası garbage mi la Hagii said: kaybedecek birşeyim yok. gideceğim kıza diyeceğim. seni arkadaş olarak gördüm derse desin varsın ne yapayım. ama bi kabul eder se çok güzel olacak. ama hafta içi görecek miyim o var olmaz sa bi tel i ni alayım. birşey elinden gidince değeri anlaşılıyor Hagii said: bir de yaş seviyesi düştü diyen gerisinden zekalı arkadaşlara hitaben bu ülkenin kültürel farkı denen bir gerçek var. siz bi kız arkadaşla yan yana parkata oturmadınız mı biz ise oturduk mu sorun oluyor bilmem anlatabildim mi? olayı at gözlüğü çerçevesinde cevaplayan arkadaşlara teessssssüf eder hayatlarında böyle odunca devam etmelerini dilerim. o/ Garbıç değil burası diye millete ayar verene kadar edit butonunun yerini öğrenseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kıza "biraz yürüyelim mi beraber, söylemem gereken birkaç şey var sana" tarzında bir soru yönelt. Kız zaten bu cümlenin ardından ne geleceğini kestirir. Eğer, "aaa otobüsü kaçıramam ama, acil işim var bak püh, sonra konuşsak?" tarzında cevap veriyorsa, "bu iş olmaz hagi senin de kalbini kırmayım" diyordur. konuşmayı da kabul ederse şansın %50'den fazla demektir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Benim dershanedeki edebiyat hocamın efsane pickup lineı var ya :) -Meraba, biraz beraber yürüyelim mi? -Hayır teşekkürler -O zaman koşalım? Kız bu lafa kopar ve tav olur, çıkarlar. Ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok abi onu yapacak bi adam hakkaten, ben inanıyorum. Bu kadar ucuz da yalan söylemez zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yapmakta bir sey yok. O lafa tavlanan kizin ya akli geridir ya da bir kolu/bacagi/gozu/memesi yoktur. Sorry =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Onu bilemem :D Belki sadece cesaretinden ve şakacı kişiliğinden hoşlanmıştır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kihkih^^=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hagii said: bir de yaş seviyesi düştü diyen gerisinden zekalı arkadaşlara hitaben bu ülkenin kültürel farkı denen bir gerçek var. siz bi kız arkadaşla yan yana parkata oturmadınız mı biz ise oturduk mu sorun oluyor bilmem anlatabildim mi? olayı at gözlüğü çerçevesinde cevaplayan arkadaşlara teessssssüf eder hayatlarında böyle odunca devam etmelerini dilerim. saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 e bokunu çıkardınız yine be,alt tarafı adam burda dert yanıyo,neyim eksik sizce niye olmuyo diye.illa bi ayar muhabbetine giriceksiniz,şuraya girip 2 kelime tavsiye yazıp,yada eğlenceli 2 kelime yazıp çıkacağınıza illa bi ortalığı karıştırıyosunuz ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 olsa bi dert olmasada bi dert ama olmamamsı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Aramaya inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hagii said: ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse. işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden bence burda yanlış yapıyosun tek bi insana bağlama kendini..tamam şu anda hoşlanıyosun hayır demesinden korkuyosun ama hayır dicek alışıcaksın başka birisi çıkıcak karşına belki o hayır demicek..o zaman da niye kız arkadaşım yok demezsin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bir kizin yaninda oyle `asikim ama niyetimi belli edersem yaninda bile duramam` korkakligi ve acizligiyle durmak, DotA'da ormanda herolar gelse de beni kesse diye sabit duran neutral creeplere benzer. Normal creepler belki kesilirler ama ilerleme halindediler. Surekli kovalarlar, herolarla etkilesim halinde olduklari gibi gorduklerinde de saldirirlar. Simdi sen bir neutral creep mi olmak istiyorsun? Paticik Dota Sendika adina Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hagii said: çekingen falan da değilim. uzun boyluyum yakışıklıda sayılırım. kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok. kızlarla aramda iyi çok iyi sohbette yapıyorum ama gel gör ki bir kıza açılacağım zaman sanki birileri beni tutuyor ya kabul etmez se korkusu var içimde her zaman. zaten kızdan hoşlanıyorum ve sürekli onunla olmak istiyorum. teklif etmek falan da sorun değil gider erkek çe kendim de yaparım. ama ya hayır derse. işte o zaman arkadaş gibi de konuşamam onunla utanır sıkılırım. yanında bir nebze bulunmak durumum da gider elimden ben nerede yanlış yapıyorumkız arkadşların varsa bu güzel bir durum, sevgilin olacak kişiyi biraz daha iyi anlayabilmek için, ama yanlış anlama da kızlar iyi aile çocuklarını pek sevmezler aslında, mahallenin serserisiyle gezmeyi terih ederler genelde.. evlenecekleri zaman senin gibi birini tercih ederler.. nese konuya dönmek gerekirse birinden hoşlanıyorsan e oda sana karşı bişet hissdiyorsa zaten flört ediyorsunuzdur gidip konuş tabiki, ve zaten red etmeyecektir.. ama sen ona karşı bişey hissediyor ve o bunun farkında bile değilse ozaman önce bunu kızın zihninde bir fikir olarak yorumlaması için bir ip ucu ver, çark etmesi kolay bir şekilde olsun bu ama gözünün içine sokma yani.. nese gelişen sürede o zaten sana olup olmayacağını belli edecektir sen de duruma göre konş veya konuşma.. eğer olumsuz bir tavır takınırsa sakın ezilmiş gibi davranma hatta daha da yakınların da bu olay hiç ollmamış gibi davran, salak gibi davranma tabi o karıya bak ne güzel falan gibi basit ıspatlaa girme.. sonra zaten kız senin yakınlarında oluşundan dolayı rahatsız olmaz sende aynı şekilde, belki ilerleyen zamanda kararlar da gözden geçirilir hatta.. Ama asla çantada keklik modunda takılma yanında olsun bitsin.. artı kız arkadaşlarınla sakın çıkma hatta asla çıkma, onun arkadaşlarıyla falan birlikte ol yakınlarını da kaybetme.. yani biryle bir beraberliğin olması için gidip ayı gibi benimle çıkarmısn denmez olayın biraz doğasını anla demeye çalışıyorum.. lise muhabeti o - hakan ayşeye çıkma teklif etmiş lan - eee sonra ne olmuş - ayşe kabul etmemiş - hadiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -Wissy said: Bir kizin yaninda oyle `asikim ama niyetimi belli edersem yaninda bile duramam` korkakligi ve acizligiyle durmak, DotA'da ormanda herolar gelse de beni kesse diye sabit duran neutral creeplere benzer. Normal creepler belki kesilirler ama ilerleme halindediler. Surekli kovalarlar, herolarla etkilesim halinde olduklari gibi gorduklerinde de saldirirlar. Simdi sen bir neutral creep mi olmak istiyorsun? Paticik Dota Sendika adina Wish sen normal creepsin yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ben Roshan'im. Idare edebilmek icin bir suru hero toplanip ugrasir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 olm wish sana kötü haber kızlar seninle paran ve ank'ın için ilgilenio ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ankh benzetmesini acarak bundan rahatsizlik duymayacagimi belirtmek istiyorum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ashuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yakışıklı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bu nasi topic ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sexdrugsrocknroll said: yakışıklı olmak lazım Kötü çocuk olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dostum senin sorunun cesaret.. içkin sigaran yok galiba ama cesaret için biraz içki gerekebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar