yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aldous Huxley'in pek meşur eserini çekeceklermiş, hem de Ridley Scott çekecekmiş o.o ucandaire.org said: Ridley Scott, Alien ve Blade Runner gibi iki önemli bilim kurgu yapımını sinemaya kazandırmış bir yönetmen. Şimdi bir diğerine hazırlanıyormuş. "20 senedir beklediğim bir kitabı nihayet aldım. Filmin senaryosu yazılmaya başlamak üzere. Hangi kitap olduğunu söylemeyeceğim," diyen Scott'un sözleri, akıllara Aldous Huxley'in Brave New World (Cesur Yeni Dünya)'ünü getirmiş. Filmde Leonardo DiCaprio başrolde yer alabilirmiş (filmin hakları DiCaprio'da imiş ve aktörün babası Huxley'in eşi ile arkadaşmış). Gerçi IMDb'de filmin 2011'de vizyona gireceği bilgisinden başka bir şey yazmıyor ama dedikodular bu yönde. Ahanda şuraya bakın yazının orjinali ve linkli hali için: http://www.ucandaire.org/yazi/ridley-scott-in-cesur-yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sonunda, umarim duzgun bisey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iron maiden geldi aklıma ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sevindirici bir haber bence. Özellikle okumayı unutmuş eski neslin yeniden hatırlaması ve okuma özürlü yeni nesilin bazı gerçekleri görmesi için güzel bir fırsat. Bilimkurgu diyip geçmemek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yalnız ne çok bence yazmışım. "O SENİN FİKRİN" çıkışlarına öyle alışmışız kendi fikirlerimi belirtirken bile -ki kötü film dersem benim fikrimdir bu, niye bence yazıyorum ki- bence yazma gereği duyar olmuşum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ridley Scott biçilmiş kaftan yalnız 2011'de çoook uzak geliyor. 3 koca sene, böyle şeyleri beklemesi zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Dev said: Yalnız ne çok bence yazmışım. "O SENİN FİKRİN" çıkışlarına öyle alışmışız kendi fikirlerimi belirtirken bile -ki kötü film dersem benim fikrimdir bu, niye bence yazıyorum ki- bence yazma gereği duyar olmuşum. :/ dsds [bence]x[/bence] diye kod lazım sana =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oha super haber. umarim balon cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sonunda derken? Zaten yapıldı, ben izledim hatta. Digiturk'te verdiler. Baya eski bir film ama son derece de güzeldi yani :) TV filmiydi ama hoş bir filmdi, sinemasal değeri olmasa da güzel anlatmıştı olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 O.o http://www.imdb.com/title/tt0145600/ şöyle bişey buldum o heralde.. olsun, ridley abi çeksin bi de işte negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 huxley deyince benim de aklıma doors geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damien.O. Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 saniyorum bende izledim, o izledigim TV icin yapilmisti, simdi silver screen icin yapilan bir yeni versiyondan bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -Cleglaw- said: iron maiden geldi aklıma ister istemez. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Güzel haber de, çok uzak harbi. 3 sene önceden vermeseler böyle şeylerin haberlerini. Gizli saklı yapıp "SÜRPRİİİİİZ" deseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 geffen said: -Cleglaw- said: iron maiden geldi aklıma ister istemez. aynen Bu filme bide Iron Maiden müzikleri taksalar ne güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 şu saate kadar çekmedikleri hataydı. :) inşallah patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende tam bu kitabı arıyordum iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Umarım batırmazlar gerçi batırmazlar ya yinede bilemicem. Umutluyuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 off harika çok sevindim en sevdiim kitaplardan biridir brave new world bi distopya fanı olarak. orgy falna dönecek filmde güzel hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ada yı çekseler o da güzel olurdu huxley den... Şaka bi yana ben Thomas Moore'un ütopyası çekilsin istiyorum o sanki daha uygun sinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar