Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ardeth ben genel falan demedim zaten, CS departmani icin dedim, buyrun: http://lazowska.cs.washington.edu/usnews2003/cs.htm Yazin bi tanesinde calisma, digerindeki hocalarla konusma firsatim oldu, yapay zekadaki hocalarin kalitesini vs bi zahmet 4 senedir bu bolumde okuyan adam olarak bileyim, neyi baz alarak dalga gectiyseniz. Kodumun makinacisi, sosyal bilmemnecisi ve fizikcisi sizi. Charniak var lan Brown CS'te, adamdan ders alicam daha guzel bisi olabilir mi bi yapay zekaci icin. Sukru'ye sorun. Icine hukuk, business, abik gubik katarsan, okulun zenginligini, bilinirligini falan katarsan zaten Harvard Stanford'la beraber en iyi okulu dunyanin, Brown kapisamaz bile. Tek departmandan bahsettim ben. Onda da basa baslar neredeyse, AI bolumu daha iyi ama Brown'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hem brown hem harvarddan kabul gelse hangisine giderdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Harvard'a giderdim, calisacagim projeyi (daha onceden calismis oldugum icin) daha iyi bildigim, hocalarla ve insanlarla tanisik oldugum icin, bir de ismi icin tabi. Ama memnuniyetsiz degilim yani durumdan. Boston'a gitsem cok kira verecektim ornegin, sehir buyuk bir sehir nispeten. Providence kucuk bi sehir her yer tek katli bahceli evler falan. Bolum daha iyi dedigim gibi, insanlar daha az snob harvardlilara gore vs. Baya memnunum yani durumdan, harvarddan ilk red geldiginde feci got olmustum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iyi hayırlı uğurlu olsun o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 harvardin cs'sini ilke girince duydum, ondan baska adi gecmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar