Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enhancement Shaman guide


panzi

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar forumda biraz aradım fazla waktim olmadıgından dolayı bulamadım böyle bir konu warsa 2. açmak tan özür diliorum

bana yardımcı olabilirmisiniz acaba

pve enc. shaman hit rate kaç olmalı atack power kaç olmalı

silahları , silah enchanları vs bilgi werirseniz

suan bnm karakterimde 135 hit war vede 1420 atack power war

bnm amacım 160 hit ve 1.6k atack yapmak dogru mu gidiorum? yoksa yanlısım mı war? yorumlarınıza acıgım

teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burayı en az 10 kere okuyorsun. Hiç ingilizce bilmesen bile olur. WoW oynuyor olman anlatılanların en azından yarısını anlamını sağlar. Yok ingilizce biliyorsan zaten başka kimseye tek soru bile sormana gerek olmayacak kadar süper kaynak.

Orası bittikte nsonra hala sorun varsa, zaten o zaman süper bir ench shaman başlığı olur o soruların olduğu başlık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle +hit gemi kullanma gearında, talentlerle zaten hitcapped oluyor windfury ve stormstrike. critin düşükse(%25 den aşağısı düşük sayılır) dual mongoose, değilse çeşitli mongoose/executioner combolarını kullanabilirsin(tavsiyem mh executioner/oh mongoose). potency le falan uğraşma hiç. diğer classlar gibi pek spec çeşitliliği yok. dünyadaki tüm enh shamanlar aynı specle oynuyor nerdeyse.diğer enchantları stat olarak bastır hep(24 ap yerine 12 str vs). hedef olarak x hit rating koymak yerine x crit rating koyman daha mantıklı bence. crit çok daha yararlı bir stat enhancement shaman için.

oynaması çok alengirli bir spec değil, 3 tane attack ability var zaten, bi rotasyon belirle kendine göre(mesela bizim raidlerde mutlaka 1 tane elemental shaman olur, o yüzden ben flame shockla başlayıp hemen ss vuruyorum.cd doldugunda es. stormstrike chargelarını elemental shamanın kullanması çok daha iyi raid için).


yardımcı olabilmişimdir umarım. başka sorun varsa sabaha cevaplarım artık, çok uykum geldi (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elitist jerks mükemmel anlatıo nerde napçaanı ama bitek haste hakkında yazılanlara inanmıcaksın vede dst almıcaksın :p

haste ne yazıkki mükemmel bi stat olmasına rağmen wf cd siyle kötü çalışıo. Mesela 2.60 silah kullaıosan 2 tane (hemen hemen oyunda her türlü böle apmak zorunda kalıosn) flurry ile 2ye düşüo speed onu yanlışlıkla 1.5 nin altına düşürürsen (ki sürekli olabilcek bişi) baya dps kaybediosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=hiczx0hZxV0diMsVuqo

al panzi buda benden sana pve enhance shaman talentı.sayfa 1 de bi arkadaşın dediği gibi o kadar hit kasmana gerek yok crit gidiceksin.stormstrike ı ele shamana bırakiyim yok balance druid e bırakiyim gibi takım oyuncusu artisliği yapmicaksın.stormstrikelarından sonr ashockunu güzelce atıcaksın ki eğer shockun critlerse elemental devas talentı ile % 9 crit chance gelicek ve tokatlicaksın.

weapon totemler çok önemli.takım oyuncusu artisliğini bunlarla kanıtla.hadi bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
raid bufflı 6%yı geçemez bir enh shamanın spell criti. hiç bir aklı başında end game yapan enh de elementale 2den fazla talent vermez


abi valla dediğin doğru olabilir.%6 yı geçmiyodur belki.belki veren de yoktur.ama bende senin builddeki gibi oynuyodum zamanında,sonra resto talentlarının pek iş yapmadığını görünce enhance-elemental a yöneldim.iyiydi.şimdi de elementalim mutluyum =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar'ın talenti fantazi talenttir ama kötüde değildir baya iş yapar. Sonuçta %3 hit alacam diye bir dünya boşa talent veriyoruz restoda, değer türlüde hayli güzel dps çıkıyor.

%3 karşılığında daha sık shock atma+%6 shock damage+ critlerse beleşten %9 melee crit falan hoş şeyler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...