Genard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Arkadaslar hiç bir fikriniz varmı berserk mangasını nerden bulabilirim. Tadı damağımda kaldı animesinin devamı olması lazım şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Berserk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.onemanga.com/Berserk ben buradan takip ettim baya. ama sonunda işler çok boka sardı bıraktım. mangadaki favori karakterim de Farneze. TAŞ ANASINI SATIYIM TAAAŞ. dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 292 Bölüm mangayı 25 bölümlük animeye mi sığdırmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 DeBuffAndHeal said: 292 sayfa mangayı 25 bölümlük animeye mi sığdırmışlar? Sayfa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yanlış kelime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 heyecanlandım çıktı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hayır, yanlış anlaşılma var. Volume (yani cilt olarak) 26'ya kadar mı ne animesi var. Ondan sonrası manga olarak devam ediyor. Manga da anime de gatts'ın geçmişine dönüş ve nasıl black swordsman oluşunu anlatışı ile başlıyor. Anime black swordsman oluşu ile biterken, manga olduktan sonrasını anlatmaya devam ediyor. Animeyi izleyenler bilir zaten, çok bok bir yerde bitiyor. Önemli olan nasıl black swordsman olduğu değil bence, bswordsman olduktan sonra neler yapacağı ki gayet eğlendirdiğini kabul ediyorum. Bayağı da takip ettim ama işte bir noktadan sonra koptum. Bitmek bilmiyor resmen. Ama mangasının animeden de güzel olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hmm bitiriyim mangasınada abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Animeyi bitirenler için spoiler. Ama biliyorum bitirmeyenler de dayanamayıp açacak. HAHAHAH GRIFFITH KING'S EGG I KULLANIP DEMON OLUYOR VE CASKAYA TECAVÜZ EDİYOR DEFALARCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben anime-eden'dan indiriyorum ama üyelik gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar