Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya evt bole bi çocuk var hatta buynunda bi pandantifi falan var hatta iddiaya göre bu oyun Eski Mısırlılardan gelme hatta kötülük güçleri dedesinin ruhunu ele geçirmişler bu savaşıyor bole elinde magic kartları gibi kartlar var işte sahaya sürünce yaratıklar canlanıyor fln..Bu sabah gördüm tvde de..Bunun hakkında bilgisi olan var mı veya nerden bulabileceğimi??[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Khirsah Sanırım Ismi YU GI OH Olması Lazım Kanal D 'De Oynuodu Galiba Ben 1 2 Kere Izlemiştim... Güzeldi Ama Kartlardaki Karakterler Hoşuma Gitmişti...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream...
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 YU GI OH Sanırım Bu Anime'İ Soluyorsun...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream...
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hmm evt ya nerden bulabliriz acaba??[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar