Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ticaret

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

elinizde bulunan wooly ve lathery hidelari alirim.
bunlara oranla az mıktarda da scaley hıde.
bu konudaki min. isteklerim sunlar:
oq+sr>1600
min 5k lik parti halinde olmasini istiyorum..

yukaridakiler min. isteklerdir

oq,sr.ut.ma 4 kalem benim icin onem arz etmekte
bu kalemlerdeki kalite farklari pazarligi belirleyecek ana etmendir. is yapmak isteyen arkadaslara duyurulur, malınızın kalıtesıne gore server sartlarına uygun fiyat ile mal alacagım. sureklılıgı olan bır ıstır. mail atmaniza gerek yok maliniz varsa oyun ici tell atabilirsiniz. vendorlarima offer edebilrisiniz yada hilale gelmek istemezseniz mali coronetten teslim alabilirim. ticaret herkese aciktir. faction farki gozetmiyorum.

bu vesile ile hepinize hayırlı isler dilerim. (:)) eheh bu son cumle cok klasık oldu kendımı musterıye mektup yazar gıbı hıssettım.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

beyler jinnz im nortonum oradanda alim yapiyorum , coronettende, buradaki amac kendi aramizdaki ticareti canlandirmak sadece raidlerle birlikte veya karsilikli olaylarimizle deil biraz olayin boyutunu deistirip ticari endise ve kaygılarıda olayımıza katmak derim. yoksa mal bulmak problem oldugu icin degil. ayrıca bu bir is ben bole bi mal alimi yapiyorum ve bu konuda da oncelıgı kendı ınsanlarıma vermek ısterım. ama tabıkı bu tur ıslerle ugrasan sayısının alzıgını tahmın ettıgım ıcın mal alımlarıma oradan da devam edıyorum.

ayrıca;
1 2 gun icerisinbde alimini yapacagım maden lıstesınıde yazacagım su an kendı stoklarımla, eksılenlerı belırlemem gerekıyor. maden ısı ıle ugrasanlarada 1 2 gune fıyat bıldırecegım ve ozellıklerı acıklayacagım.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece itibari ile ilk 50 setlik ubase, hilalde bu aksam kurulacak olan mall icindeki vendore konulacaktır tarafımdan. satısa cıkıs saatı olarak tahmınım 1000-1100 arası olacaktır.isten donup ufak tefek ıslerımı halledıp, armorları yerlestırecem. bu ilk parti 63-66% kinetic ve 13-15% base olarak ve 18k cond ile uretilmis olup rengi beyazdır.

armor alacakların olayı abartmayıp sadece 1 set almasını rıca edıyorum. ve yıne alanların mumkunse set almasını rıca ederım. benı ugrastırmayın. yenı kurulacak mall bana soylendıgıne gore shuttleportun karsısında omansların mall ına komsu olacaktır. ctrl map den de gorebılırsınız. lutfen bana tell atmayın bu konuyla ılgılı. malları koyacagım almak ısteyenler alabılır. ozel sıparıslerı olanlarda maıl gecsınler soz unutulabılıyor.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

oq+sr 1600 den buyuk olacak as oldugun icin 2ci onemli olan statlar da ma ve ut dir simdi sole ornekleyelim istersen
oq 950-999
sr 800-999
ut 600-800
ma 600-800
tabi bu da iddiali mallardan biri olurdu tahminen oq ve sr bu duzeyde yakalamasi kolay ki o da yeterli, ama 4 u bi arada zor gibi ama olursa super olur simdi bu tarz bir mali 30 cpudan aliyorum.
bi sure lathery ihtiyacim olmayacak ama wooly acigim devam etmekte. ilgilenenler benimle kontakt kurabilirler.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...