karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Arkadaşlar şimdi ben linux kurmayı düşünüyorum 10 seneden beri windows baydım artık açıkcası.Hep aynı tip hep aynı şey bide güvenilir değil.Diyelim bir linux alsam hangi versiyonu iyidir. Yani eğer windows xp ler nasıl daha kolaysa kullanımı o tip bişey varmı linuxte varsa adı nedir ? Sonra nası bi desktopla karşılacağım.Tavsiye edermisiniz ve kolaymı kullanımı ? Ve windowsta yaptığım oyun oynama,internet,chat vs... aynılarını ondada yapabilecekmiyim ? Biraz detaylı açıklamalar verirseniz sevinirim gerçekten önemli bişey ve pahalı yani gidipte parayı sokağa atmayalım...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pahalımı? internetten ücretsiz olarak indirip deneyebilirsin :) mandrake 9.2 tavsiye ederim donanım ayarlamalarının çoğunu otomatik olarak yapıyor ama slackware daha kullanışlı diyor linux üstadları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar