oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet bunu kendi başına yaptı. telefona mesaj geldi. konbaranızdan hattınıza 20 kontör aktarılmıştır diye. baktım konbaradaki kontör yok harbiden yüklenmiş. ama telefon orda öyle duruyodu lan. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 telefonun ustune okunmus su dok bakalım tepkı verecek mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 3 kufu bir elham okudum. sayılır mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 su dök diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 telefonda bı tepkı verdı mı pekı tıtreme duman cıkarma antenının ters donmesı havalanma vs.. gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fistan said: su dök diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sadece mesaj melodisi geldi mesja geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fistan said: su dök diyor çarpılmayalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 tmm o zaman ıcıne seytan gırmıs sandıydım ama bızım cocuklarmıs meger bazen telefon dınlerken karsı tarafın konturlerı gıdebılıyor halkımız madur olmasın dıye gerı kontor yuklemesı yapıyoruz otomatık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iyi de benim konbaramdan neden yapıyorsun. kendi konbaranızdan yapın. kandırmayın halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar