haydari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Vallaha çarının birinin use unu artırmışım yani iki olmuş :P bi ark sordu nasıl yaptın, bende yapam diye . düşündüm bilmiyom :P Sitede rastlamadım bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Level atlayıp guildden özellik aldıkça olur bi de Ginseng Root kullanırsan artar[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ginseng root bir savaşlık arttırırken, Fighter skilli alırsan kaçta bir bilmiyorum ama artıyor yani. Benim 4 use um...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 saolun bende skillden tahmin etmiştim ama kaçta onu bilmiyom :P[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar