Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mektup

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Sevgili dostum,

Sana bu satırları yazmayı hiç istemezdim. Fakat ne yazık ki hayat benden yana olmadı. Şimdi bir çıkış yolunun varolmadığını bilerek sana bu mektubu yazıyorum. Başaramadım sevgili dostum, bu sefer çok kötü düştüm. Söylediğin herşeyi denedim ama hepimizin kaderi belli sanırım. Artık ağzımdaki bu tat yudumladığım kahvenin mi acılığından yoksa hayatımın mı kestiremiyorum. Kahvemi her yudumlayışımda farklı bir role bürünüyorum, beni böyle görmesinler istiyorum. Hoş, aslında zaten beni hiç görmediler ya... Yattığım an, kulaklarımda hiç bitmeyen yanık feryatlar duyuyorum. Zihnimin tenha bir köşesinde, kapatıldığı odayı gökyüzü sanan bir çılgın var; durmadan çığlık atıyor. Rahatlamak için kendimi dışarı atıp yalnız başıma yürüyorum bazen ve geçtiğim sokaklardaki tüm ağaçlar kuru yapraklarını üzerime fırlatıyor, artık kaldıramıyorum. Onurum hayalime esir oldu sevgili dostum ve ne hayalimden kurtulabiliyor ne de onurumdan vazgeçebiliyorum. Diğer düşlerimi ise çoktan sattım. Söyledikelerini düşünüyorum. Umut demiştin ya insanı yaşatan, aynı umut insanı öldürebiliyormuş da.
Meryem... Şu hakir dünyada tutunabildiğim ilk ve tek dalımdı. Bir başkasını sevmesini anlayabilirdim ama bir başkası için ölmesi... Benim yüzlerce intiharıma eşitti bu. Artık öyle bir yoldayım ki sevgili dostum, dünyayı terk ederek bile kurtulamam. Hüznün hapishanesinde müebbetlik suç işlemiş bir mahkum gibi hissediyorum şimdi. Kaçış yok,bilinmeyen bir son yok. Günlerim koyu geçiyor. Lacivert ceketimin cebinde bulduğum kuru bir gül ağlattı dün beni,lanet ettim. Sen hiç bir güle lanet okudun mu? Tutkunun hançeri böyle vuracakmış beni arkamdan,bilemedim. Değiştirebileceğim birşey olsaydı eğer benliğimi değiştirirdim hiç tereddüt etmeden. Kayıp çünkü o,mısralarda bulmaya çalışıyorum şu sıralar. Çokça zamandır güneşim doğmuyor,cümlelerim hep karanlık. Hayat beni aklımı yitirmeye terketti dostum,gerçekle hayali karıştırır oldum son günlerde. Hele bazı günler var ki sadece hayallerde yaşıyorum, gerçekleşmeyen ve hiç gerçekleşmeyecek hayallerde.
Sevgili dostum;halim böyle,geri dönmem çok zor. Cevabını aldığımda yüksek ihtimalle şuurumu kaybetmiş olacağım. Bir zamanlar birlikte yeri göğü inleten kahkahalar attığın bu yoldaşını unutma. Hep sevgiyle kal...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...