Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 adam napsın 2 milyon insan üniversiteye girmek isterken
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet ciddi baymış bu geyik valla pardon önceki konulardan haberim yoktu :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oss sacma bı sey ama bu duzende en mantıklı sey,kaldırılsa yerıne koyulacak daha mantıklı bı sınav yok
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 her üniversite kendi sınavını yapsa, ya da portfolio istese, belli bölümlere belli gerekçeler olsa mesela. çok mu zor olur :)
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3317089
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 octopus said: her üniversite kendi sınavını yapsa, ya da portfolio istese, belli bölümlere belli gerekçeler olsa mesela. çok mu zor olur :) valla deli torpil isler gibime geliyo
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 torpil tabiiki işler ama sağlam üniversiteler oluşur bölece adı çıkar üniversitelerin vs. sonuçta böle bişeye adım atılmazsa asla düzelmez bu sistem. her sene sınav stresiyle şimdi köle öğrenci modelini çıkartmaya başladılar. en yaratıcı gelişken dönemlerinde sınav moduna sokmaları öğrencileri çok saçma. ilgi alanına göre bişeyler yapıp onları sonra geleceği için kullanabilse insanlar, süper olurdu. avrupada ya da başka yerlerde olduğu gibi.
elm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu össyi eleştirenleri anlamıyorum , ilgi alanı diyorsunuz mesala mantıklı birşey ama ben eminim çoğu insanın işine gelmez bu.Daha ortaokul vaktinde ilgi alanına göre geleceğin ordan tayin edilmesi mi iyi , yoksa sadece bir seneni verip aklının daha fazla çalıştığı , daha doğru karar vereceğin bir dönemde istediğin yeri kazanmak mı.Hem 2ci kez deneme şansın da varki eğer o öss yerine önerilen sistemlerden biri olsa böyle bir şansta ortadan kalkabilir.
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 liseyi okurken lisede öğrenmek için okumak var, öss için ezberlemek var. lisede istediğin eğlendiğin bölümü seçersin, ona göre meslek de bulabilirsin son senen de istersen. kesinlikle öss gibi ezberci ve yorucu 3 saatlik bi sınava bağlanmamalı.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Artık bu bahane ile garbage konular açıp post kasanları tebrik ediyorum. Konu dışınıda çöplüğe benzetecekler.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 octopus said: liseyi okurken lisede öğrenmek için okumak var, öss için ezberlemek var. lisede istediğin eğlendiğin bölümü seçersin, ona göre meslek de bulabilirsin son senen de istersen. kesinlikle öss gibi ezberci ve yorucu 3 saatlik bi sınava bağlanmamalı. oss ezberci bi sınav degil bunu kabul etmiyorum
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ve snn dedigin gibi her uni her fakulte kendi sınavını yapsa sanıyomusun ki odtu makineye girmek icin odtu yonetiminin yapacagı sınav oss den kolay olucak
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu başlıkları her gördüğümde içimden başıma bişe gelmiyeckse diye başlayarak küfür ediyorum kusura bakmayın.
octopus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kolay olmicak evet o sınav, ama o sınav "odtü -makine-" bölümü sınavı olacak. ve isteyen insan da sadece gerekenlere çalışıcak. ve o çalıştıkları sonra onun iş hayatında da ona fayda sağlicak.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 octopus said: her üniversite kendi sınavını yapsa, ya da portfolio istese, belli bölümlere belli gerekçeler olsa mesela. çok mu zor olur :) böyle bişey olsa türkiyede 5 sene sonra vasıfsız mühendis ve doktor cenneti olurdu türkiye torpil sağolsun.
tellos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu adam çok şirin ya sempatik bence benim dönemde Kemal Gürüz vardı ki gerçekten korkutucu bi tipi ardı adamın sonra bide Erdoğan Teziç'ede böle beddualar etmiştim. Ben baya seviyorum asında Ünal amcayı he onlar napsın masum onlarda .
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 konu dısından banleyip garbage a atıyoruz işte başka bi iş gelmez
Öne çıkan mesajlar