Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başıma bir iş gelmeyecekse ünal yarımağan'ı sevmiyorum


Flaneur

Öne çıkan mesajlar

torpil tabiiki işler ama sağlam üniversiteler oluşur bölece adı çıkar üniversitelerin vs. sonuçta böle bişeye adım atılmazsa asla düzelmez bu sistem. her sene sınav stresiyle şimdi köle öğrenci modelini çıkartmaya başladılar. en yaratıcı gelişken dönemlerinde sınav moduna sokmaları öğrencileri çok saçma. ilgi alanına göre bişeyler yapıp onları sonra geleceği için kullanabilse insanlar, süper olurdu. avrupada ya da başka yerlerde olduğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu össyi eleştirenleri anlamıyorum , ilgi alanı diyorsunuz mesala mantıklı birşey ama ben eminim çoğu insanın işine gelmez bu.Daha ortaokul vaktinde ilgi alanına göre geleceğin ordan tayin edilmesi mi iyi , yoksa sadece bir seneni verip aklının daha fazla çalıştığı , daha doğru karar vereceğin bir dönemde istediğin yeri kazanmak mı.Hem 2ci kez deneme şansın da varki eğer o öss yerine önerilen sistemlerden biri olsa böyle bir şansta ortadan kalkabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

octopus said:
liseyi okurken lisede öğrenmek için okumak var, öss için ezberlemek var. lisede istediğin eğlendiğin bölümü seçersin, ona göre meslek de bulabilirsin son senen de istersen. kesinlikle öss gibi ezberci ve yorucu 3 saatlik bi sınava bağlanmamalı.



oss ezberci bi sınav degil bunu kabul etmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...