SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 türk telekom, bin türlü belanı senin.. ulan evime kendim internet döşesem daha iyi hizmet veririm lan, jpg resim lan, gelmedi, kars'dan mal yükleseydim gelirdi şimdiye bursaya, ALLAHINDAN BUL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 KAFAM GIRSIN TELEKOMA yorumundan sonra daha kibar bir anlayış içinde insanlar gördüm. Tabi ben TTNET kullanmadığımdan 3 aydır küfretmiyorum o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yaşamış, yaşayan ve yaşayacak olan bütün kafalar tetenete girsin ve bidaha çıkmasın, içinde patlasın hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar