KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arkadaşlar sadece Ankara içi satılık olmak üzere 2 adet PSP value pack var. Cihazla faturasız ama garanti belgeleri içinde Eurasia garantili. ama garantileri 8 9 ay civarında kalmış olması gerekiyor. Fatura neden yok derseniz cihazlar hediye. Pakette demo umd ve 1 adet hafıza kartı bulunmakta onlarda orjinal value packden cıkan 32mb sanırım. temizleme bezi orjinal kılıfı adaptör bulunmaktadır. Not: Cihazlar kullanılmamıştır. 0 cihaz yani Kutuları biraz deforme olmuştur. 1 inde kulaklık seti yoktur digerinde kulaklığın kumanda kısmı vardır gerisi yoktur. Cihazları kızılayda ofisime gelip görüp inceleyebilirsiniz. Fiyat : 225 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1 tanesıne talıp olabılırım aksam bellı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 up satışa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kargoyla halledebilceksek talibim birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ö.m attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tamam o benim bir arkadaşımdı ciddi olarak düşünüyor login olduğunda döner sana haber verdim öm yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar