Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 150 den fazla kişi çıktı dün akşam bu yeni /level olayı prydwenda ve başka bi alman serverında hibernia az kişi olduğu için 30 yapılmış... dfde avlancak yer bulamadım yaw lvl 37yim bana sarı bütün moblarda lvl 30 grpları var :D grup aramak için find a bastım... sonra kapattım :-P. bu adamlar lvl 40+ ya bi kassa coştuk valla artık sizide bekleriz :)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eskiden adam bulunmuodu pryd hib de ii olmuş :)
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 prdywen hibide kimler aktiv? lvl30 bi bard yaptim biraz bakinicam etrafta:) türk varsa görüselim:)[signature][hline]UYKUM VAR!
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 <== hib prydwen, karakterlerim Sarnel (çantır) Mirluin (eldürüç) Mirgalen(warden) Calenorn (animist) daha varda pek oynamıyorum onlarla... işin garip tarafı hala accountta lvl 50 yok ehuh :D[signature][hline]
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lol[signature][hline]You think you've got it Ohh, you think you've go it But got it just don't get it Till' there's nothing at AaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaallllll...
Öne çıkan mesajlar