Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 150 den fazla kişi çıktı dün akşam bu yeni /level olayı prydwenda ve başka bi alman serverında hibernia az kişi olduğu için 30 yapılmış... dfde avlancak yer bulamadım yaw lvl 37yim bana sarı bütün moblarda lvl 30 grpları var :D grup aramak için find a bastım... sonra kapattım :-P. bu adamlar lvl 40+ ya bi kassa coştuk valla artık sizide bekleriz :)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eskiden adam bulunmuodu pryd hib de ii olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 prdywen hibide kimler aktiv? lvl30 bi bard yaptim biraz bakinicam etrafta:) türk varsa görüselim:)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 <== hib prydwen, karakterlerim Sarnel (çantır) Mirluin (eldürüç) Mirgalen(warden) Calenorn (animist) daha varda pek oynamıyorum onlarla... işin garip tarafı hala accountta lvl 50 yok ehuh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lol[signature][hline]You think you've got it Ohh, you think you've go it But got it just don't get it Till' there's nothing at AaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaallllll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar