nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Nba allstar topicine baktım çok aşşalarda ve unutulmuş gibiydi yenisini açtım ksurua bakmayın ...:) Neyse sadede geliyim Ntv sadece allstar maçını veriyormuş yani sadece maçı Ama ben guardların oyniyacağı dribbling ve pas yarışmasını 3 sayı yarışmasını ve smaç yarışmasını Ve tabikide 3 vs 3 tek pota turnuvayı izlemek istiyorum 2002 allstarında izlemiştim nbatvde fakat bu sefer yok galiba Digitürk nbatvde baktım bugün news de gösterdi Staples center da canlı yayın yapan bi adam var stüdyo kurmuşlar oraya dans falan ediyodu millet Ama hiç bu yarışmalar hakkında bilgi verilmedi Cumartesine girdik tsi ile Hala bi haber yok Bu yarışmalar hakkında bilgisi olan varmı saati ve günü hakkında Şimdiden teşekkürler
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 arklar bnde kalmaya yarışıolar desem yanlış olmaz nbatv için, kaçmaz walla izliycem yarın gece, ertesi gece de maççç.. yalnız tam saatleri nedir atraksionların başlangıcının[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pardon abi[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all [Bu mesaj -Legendary- tarafından 14 February 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Gençlere yardım olsun Tamamiyle Allstar Weekend sırasıyla Bu gece 4 de yani Friday, Feb. 13 9p.m. de Rookie Challange var Rookie Roster Carmelo Anthony Denver Nuggets Chris Bosh Detroit Pistons Udonis Haslem Toronto Raptors LeBron James Cleveland Cavaliers Jarvis Hayes Washington Wizards Kirk Hinrich Chicago Bulls Josh Howard Dalls Mavericks Chris Kaman Los Angeles Clippers Dwyane Wade Miami Heat Sophomore Roster Carlos Boozer Cleveland Cavaliers Mike Dunleavy Golden State Warriors Emanuel Ginobili San Antonio Spurs Marko Jaric Los Angeles Clippers Ronald Murray Seattle Supersonics Nené Denver Nuggets Tayshaun Prince Detroit Pistons Amaré Stoudamire Phoenix Suns Yao Ming Houston Rockets
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ardından yarın gece 3.30 da yani Saturday, Feb. 14 8.30 p.m. de Slam Dunk başliyacak.Bu yarışmadaki yarışmacılar; Chris Andersen Denver Nuggets Ricky Davis Boston Celtics Fred Jones Indiana Pacers Jason Richardson Golden State Warriors Devamında 3p Shootout var.Yarışmacılar; Chauncey Billups Detroit Pistons Kyle Korver (Brent Barry yerine) Philadelphia 76ers Voshon Lenard Denver Nuggets Rashard Lewis Seattle Supersonics Cuttino Mobley Houston Rockets Peja Stojakovic Sacramento Kings Hemen akabinde Skills Challange var.Bu yarışmanın yarışmacıları ise; Earl Boykins Denver Nuggets Baron Davis New Orleans Hornets Stephon Marbury New York Knicks Gary Payton Los Angeles Lakers İlk mesajımda bahsettiğim 3vs3 turnuva yani Shooting Stars olucak son olarak. Takım kadroları şöyle; Detroit Team Chauncey Billups Detroit Pistons NBA Cherly Ford Detroit Shock WNBA John Sailey Detroit Pistons NBA Retired Los Angeles Clippers Team Marko Jaric Los Angeles Clippers NBA Nikki Teasley Los Angeles Sparks WNBA Terry Cummings Los Angeles Clippers NBA Retired Los Angeles Lakers Team Derek Fisher Los Angeles Lakers NBA Lisa Leslie Los Angeles Lakers WNBA Ervin Magic Johnson Los Angeles Lakers NBA Retired San Antonio Team Emanuel Ginobili San Antonio Spurs NBA Jennifer Azzi San Antonio Silver Stars WNBA Retired Steve Kerr San Antonio Spurs NBA Retired
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: nonos, 14 February 2004 01:55 tarihinde demiş ki: Nba allstar topicine baktım çok aşşalarda ve unutulmuş gibiydi yenisini açtım ksurua bakmayın ...:) genelde topiclere mesaj atinca yukari cikiyorlar... bir dahaki sefere deneyebilirsin leziz bir yontem :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Biraz birbirine girmiş isimler kusura bakmayın. Son olarak pazar gecesi sabaha karşı saat 3de yani Sunday, Feb. 15 8 p.m. de NBA Allstar Game başliyacak Takım ve teknik kadrolar şöyle; EAST COACH:Rick Carlisle Indiana Pacers EAST STARTERS Vince Carter Toronto Raptors Jermaine O'Neal Indiana Pacers Allen Iverson Philadelphia 76ers Tracy McGrady Orlando Magic Ben Wallace Detroit Pistons EAST RESERVES Ron Artest Indiana Pacers Baron Davis New Orleans Hornets Jason Kidd New Jersey Nets Jamaal Magloire New Orleans Hornets Kenyon Martin New Jersey Nets Paul Pierce Boston Celtics Michael Redd Milwaukee Bucks WEST COACH:Flip Saunders Minnesota Timberwolves WEST STARTERS Tim Duncan San Antonio Spurs Kevin Garnett Minnesota Timberwolves Kobe Bryant Los Angeles Lakers Steve Francis Houston Rockets Yao Ming Houston Rockets WEST RESERVES Ray Allen Seattle Supersonics Sam Cassell Minnesota Timberwolves Andrei Krilenko Utah Jazz Brad Miller Sacramento Kings Dirk Nowitzki Dallas Mavericks Shaquille O'Neal Los Angeles Lakers Peja Stojakovic Sacramento Kings Aynı zamanda bu gece yani pazar gecesi oynanacak allstar game gecesinde OutKast,Christina Aguilera ve Nelly Furtado konserleri olacak.Devre arasında ise Beyoncé Halftime Show olacak Teşekkürler...:))
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: HellHound, 14 February 2004 02:44 tarihinde demiş ki: said: nonos, 14 February 2004 01:55 tarihinde demiş ki: Nba allstar topicine baktım çok aşşalarda ve unutulmuş gibiydi yenisini açtım ksurua bakmayın ...:) genelde topiclere mesaj atinca yukari cikiyorlar... bir dahaki sefere deneyebilirsin leziz bir yontem :P Yok biliyorum o kadar da :)) yani unutulmuş gibiydi diyorum bayağı aşşalara düşmüş kimse ilgilenmiyodu Bi mesajla tekrar yukarı gelebilir dediğin gibi ama hani ev sahibi olayım diye açtım birazda ..:P
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya su smac yarısmalarının tadı tuzu kalmadı. Şöyle bir vince carter tracy mcgrady jason richardson dasmond mason kobe braynt 5lisi fena olmazdı hani:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
nonos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Dün geceki Rookies-Sophomores maçının skoru 118-142.Maçı Sophomores kazandı ve MVP Amare Stoudamire oldu. Rookie takımının skorer oyuncuları şöyleydi; LeBron James 33 sayı 5 rebound 6 asist 3 top çalma Dwyane Wade 22 sayı 3 rebound 4 asist Carmelo Anthony 17 sayı 3 rebound 5 asist Sophomore takımının skorer oyuncuları ise; Amare Stoudamire 36 sayı 11 rebound 2 asist 1 top çalma Carlos Boozer 25 sayı 5 rebound 2 asist Ronald Murray 25 sayı 3 rebound 10 asist 2 top çalma Maçın 1.yarısı Sophomore takımının 72-59 üstünlüğü ile sona erdi.Sadece 2. yarıya baktığımızdada Sophomore takımının yine 70-59 gibi bir üstünlüğü vardı Rookie takımı fast break sayılarında sophomore takımına 24-17 üstünlük sağladı.Boyalı alanda ise iki takımında fazla sayı bulduğunu görüyoruz fakat Sophomore takımı yine farkı korumuş.Burdada 98-86 gibi farklı bir sonuç var.Farka gelince Rookie takımı en fazla 7 sayıyla öne geçebilmiş,Sophomore takımı ise 30 sayıya kadar açmış farkı. Resimde gördüğünüz üzre Amare Stoudamire Dün gece MVP olduktan sonraki fotoğraf,trophy i kaldırırken[Bu mesaj nonos tarafından 14 February 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar