Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyup anlayana

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

Anlam veremediğim tek nokta paticikte patinaj alanı yokken hiç bu konular ile ilgili tartışmalar olmuyordu patinaj forumları açıldı ve bağzı arkadaşlarımız içlerindeki dolmuş taşmiş cevherleri fışkırttılar (tabiri caiz ise )

Arkadaşımın biri sormuş arabamı modifiye ettirmek istiyorum ne yapayım
ordan hemen bir cevher arkadaş başlamış turbo tyak nos tak chip taktır eksoz yap hava filitreside iyi olur şunu burdan sok öbürüyle çıkartıp düyüm yap

bazen forumları okurken bir karikatür dergisimi okuyorum yoksa paticik patinaj bölümünümü anlayamıyorum.

Ne kadarda çok bilgili arkadaşımız varmış gerçekten ben bile şaşırdım hatta bazen mesaj ları bağzı arkadaşlarımada okutup toplu gülme eylemleri gerçekleştiriyoruz.

Ben ve bağzı arkadaşlarım türkiyeye ilk tuning parçalarını avrupa amerika gibi ülkelerden nasıl eder sokarız hayali kurduğumuz zamanlarda action man ile oynayan arkadaşlar bile bizden daha çok bilgiye sahipler cidden şaşırıyorum bir arkadaşım evde mühendis babası ile yaw baba şu mahruti dişlisinin açısını ve dişli sayısını nasıl ayarlasakta daha fazla verim alırız diye tartışırlarken nasıl oluyorsa 3 tane tuning dergisi okuyan bazı arkadaşlarımız burda usta kesiliyorlar.

hayatında motora cam suyu koymayan ama nasıl oluyorsa birden süper modifiyeci olan arkadaşlar forum lara yazı yazarken birkere düşünün yazdığım şey doğrumu yazdığım yazıdan başka arkadaşlarda faydalana bilirmi diye.

Cidden ben bile yazı yazarken özellikle düşünüyorum yanlış bilgi vermemek için.

Tekrar söylüyorum gerekli bilgiye sahip değilseniz forumları sadece okumakla yetinin.
Sosyal ağlarda paylaş

ragnar arkadaşım bazı konularda haklı olabilirsin.Ama bu kdr tepki niye anlam veremiyorum.Burası forum.Herkez istedigini yazabilir belli bir kurallara uyarak.Herkezin yanlışları olabilir ama İnsanları Daha silecege su koymamış insan gelmiş şunlar hakkında uzamn gibi yazıor die tabir etmen yanlış.Yani herkezi nerden tanıya bilirsin? Hem aracı Olmayan Ve Hiç olmamış ama Tuning konusunda Gayet bilgili insanlar olamazmı?

ayrıca açıklamalar yanlış olsa bile ne olur? magdem dogrusunu bilen var oda paylaşır herkez ogrenir.Herhalde atıorum biri " falanca yerde falanca Chip tAK olur " diince Pat die bunu gidip yapmaz.Once arastırır kısmen.

Ayrıca verdigin ornekte saçma geldi biraz.Adam soruosa nası modifiye ederim die senin gidip chip olabilr turbo olabilir demenin neresi yanlış_? iyi demeyelim o zaman kimsede bişi yazmasın foruma.

saygılarımla...[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King

Sosyal ağlarda paylaş

adama cok hak veriyorum ya :) korkunc bisey tamamen hakim oldugun bi konuda baska birinin yanlis bilgi vermesi deli eder insani 3 paragraf yazarsin sonra amaaan bana ne der silersini kil olursun ama kil olmadan aninda duzeltmek ve boyle gerginlik yaratmamak lazim kanimca[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Müzikte de spordada donanımdada internettede kısacası her bölümde bu tip yazılar olur, önemli olan daah dogrusunu biliyor isen güzel bir şekilde açıklayıp insanların hatasını düzeltmen. O adam hiç yazmada nsırf okursa belki yanlış bildigi birşeyi kimse açıklamayacak ve oda halan daha yanlış bilmeye devam edicektir. Bilgi paylaştıkça güzeldir, herkes dogru bilse yeterli bilse tartışmaya gerek kalmazdı ozaman burasıda forum değil sırf site olurdu sen yaz elalem okusun, soracagı soruyuda search etsin gibisinden .[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tmm bazıları bol keseden sallıyor hiç bilmeden
her sorulana cevap vermeye calısıyor
eger onları kastediyorsan haklısın ama
mesela sorulan bişi var diyelim arkadaşta bildigi bikaç şeyi bizlerle paylaşıyor ise ve yanlış sa biri düzeltince dahada iddialaşmayıp dinliyorsa en azından kendisine biraz pay cıkartıp da bilgileniyorsa ozaman amacına ulaşmış olur bu forum

yoksa gerçek anlamda profesyonel bir araba-motospor-modifiye forumu degil bunda hemfikiriz sanırım[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

ragnarım haklısın ama az konuda:)
bi konuda burada tavsiyeler oluyor benım gordugum kadarıyla yani arabasına cam suyu koymayan bi insan buraya gelip
arabama ne modifiye yapailirim diyen bi arkadasa kendi kafasındaki fikirleri sunmakta gayet ozgurdur kimse buna bi sınır koyamaz zaten yani kimse zaten demezki 'arabaya antifiriz yerine portakal suyu' koy seklinde yanlıs bilgilendirme yapılmaz...
bırak takılsın herkes
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 03 February 2004 21:31 tarihinde demiş ki:
ragnarım haklısın ama az konuda:)
bi konuda burada tavsiyeler oluyor benım gordugum kadarıyla yani arabasına cam suyu koymayan bi insan buraya gelip
arabama ne modifiye yapailirim diyen bi arkadasa kendi kafasındaki fikirleri sunmakta gayet ozgurdur kimse buna bi sınır koyamaz zaten yani kimse zaten demezki 'arabaya antifiriz yerine portakal suyu' koy seklinde yanlıs bilgilendirme yapılmaz...
bırak takılsın herkes

+1 desem ayp olmaz demı[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

yau kardeşim burası forum istediğimi yazmak benm hakkım deil midir tabi belli kurallar çercevesinde. Senin arkadaşın babasıyla gidip nasıl daha verimli olur die muhabbet yapmayı sewio bende atıorum bazende ciddi ciddi yazıorum. Nolmuş yani. Senin dediğin gbi olsa forumlar olmazdiki bi de öle düşün. Ben arabama cam suyu koymamış olabilirim :P ama bu da benim yorum yapma hakkımı nasıl elimden almış olur ?Ben bi topic yazdım modifikasyon diye saolsun bi arkadaş orda yardımcı olmuş eibach marka süspansiyon demiş bende gidip bi sonraki gün abi kesin eibach almam lazım açın arabanın önünü demiomki :) Biraz tölerans göster ragnar ok? Forumun anlamı her yazılanın kesinlikle doğru,eğitici öretici yani epik bi değer taşımak zorunda mı Allah aşkına? Birazda geik olcak dmi arkadaşlar? Yanlış bilgiyi versen bile suç sende mi yoksa kek gbi atlayan öteki tarafta mı olurdu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgin yoksa illaki yazmak için yazma[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

frekans farklığı var sanırım ben bişey yazmadım abi neparsanız yapın pes valla :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...