Rhoube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yaw dellencem bir yazı yazıp enter a bastığımda enter tuşu nu kabul etmiyor windows. Klavye bozuk değil çünkü oyunlarda çalışıyor delirmek üzereyim. Sorunu bilen var mı acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sag asadakini kullan =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Çok sağ ol düşünemedim!!! Ala ala paticik iyice bir cıvıdı ya adam gibi cevap alamaz olduk nese salla enter ne işe yarar ki zaten!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eee forum bilgi paylaşım merkezimin :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 nası düşünemedin ya oha yardımcı olduğuma sevindim.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 büyük sevap işledin bence deep :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 MUhhauahau valla yarımsaatir gülmekten alamıyorum kendimi neyse tabiki sağ altaki enteri denedim oda çalışmıyor. O yüzden zaten "cıvıdı" dedim. Sorunun ne kadar büyük olduğunu word da ödev hazırlamya niyetlendiğimde anladım imkansız yani nasıl diyim alt satıra geçemiyorum hızlı bir şekilde. Şimdi bu "enter problemini" yaşayan veya yaşamış olan sadce ben miyim ya ne kıl bi durum. Bu arada arkadaşın kalvyesini aldım onla alakalı değil. Eğer sorun devam ederse mecburi bi format atıcam bi enter sorunu yüzünden de format atılmaz ki yazık o kadar animeye ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar