Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedilmek

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

exten next olmaz dediniz, varya siz çok haklıymışssınız bırakın aylar sonrasını günler sonra yediğim kazıgın bir benzerini bir kez daha yedim, terkeden terketmeye alışmıştır, biten bi ilişki birdahada dikiş tutmaz bizzat yaşadım anladım. Artık Avustralya beni bekler, yeni hayat yeni bembeyaz bir sayfa hoşçakalın, yanımda olup bir iki kelime dahi olsa bişeyler yazdığınız için teşekkür ederim. Siz bile ondan daha çok düşünmüşsünüz beni ne biçim bir hayat bu böyle, insalar çiğ süt emmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
Baluu said:
seven insan terk eder mi ?

terk eder. hem de çok güzel terk eder. sen de kalırsın böle. ulan bu beni seviyodu dersin.

Seversin ama sevdiğin kişinin sana hiç hayrı olmadığının ,sana zarar verdiğinin farkındasındır, işte o zaman terkedersin . Vefasızlık veya başka bişeyde değildir bu, sadece ilişkiyi istediğin gibi yaşayamamak koyar adama . Ayrıca severken terketmek terkeden içinde inanılmaz zordur bilen bilir .
Sosyal ağlarda paylaş

valla yaklasık 5 gun once terkedilmis bulunmaktayım.zaten bu isler bole bi ciddi iliskiye girersin (3 yıllıktı benimki) bisiler kurarsın yeniden baslarsın herseye falan hoop terk edersin ya da edilirsin(genelde terk edilen olurum ciddi iliskilerde).terk edilen olmayı severim cunku ileride pisman olunacak birsey yapmamısımdır rahatımdır ve genelde tekrar aranırım ve bu sefer kendimi bir sekilde tatmin etmeyi basarırım..:)sonra ciddi bir iliskinin cıkısında s..arım iliskisine diip baslarsın yamuk yumuk kızlarla takılmaya bi sureni o sekilde bos degerlendirirsin.nefret edersin karsı cinsten yaptıkları aklına gelir tiksinirsin sıra sana gelmistir ve sen yaparsın butun kotulukleri.sonra yorulursun artık ciddi bisiler ararsın.yani anlayacagınız bu iliski sistemi bende cember seklinde surekli basa donuo:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilişkiye girmeden önce azıcık gözlem yapılsa karşıdaki insan hakkında, ayrılma olaylarının %83.4, give or take %8.1, azalacağını düşünüyorum.

Yani size uygun olup olmadığını anlamak için 3-4 yıllık maratona gerek yok. Düşün biraz oturup, içinde biliyorsundur zaten. Ama oturup düşünmek pek türk erkeklerinin(rerörerö) tarzı birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

xhun haklı olabilirsin evet ama ne yazık ki insanlar 20 yıllık evliliklerinden sonra karsısındakileri tanıyamadıgını soyleyerek ayrılırken bir insanı dısardan istedigin kadar gozlemle iliski icinde nasıl bir tavır takınacagını bilemezsin.yasamadan bilemezsin hicbirseyi.ama olsun 3 yıllık maratonun ardından daha cok olgunlasırsın bir dahakine daha farklı bir tavır icinde olursun.zamanında aldatılmıs bir insan olarak su anda iiki aldatılmısım diyebiliyorsam bu guzel bir seydir.sonucta hayatta baki kalan sadece kisinin kendisidir ve yasadıgın olaylardan ne kadar ders cıkarırsan bu seni o kadar gelistirir ve bir dahaki sefere daha olgun bir sekilde cıkarsın insanların karsısına.sonucta deneyim yedigin kazıkların toplamıysa eger cok gec olmadan kazık yemek iyidir guzeldir 30 yasına gelip hala bir kazık yemediysen iste o zmn bu o kisi icin dunyanın en kotu seyi olur.ben su an 22 yasındayım ve daha bir cok kazık yiyecegimi biliorm ama gene de bu beni birseylerden kacmak icin tetiklemiyor aksine ustune gitmem konusunda cesaretlendiriyor hani derler ya .... kacınılmazsa zevk almasına bak iste bu da aynen oyle birsey kazık kacınılmazsa ders almasına bak:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi seni söylediğin, insanın 20-30 yıl sonra nasıl olduğunu hala bilememek değil. O sorun 20-30 yıl sonra insanların degismesiyle alakalı. İnsanları tanımak, tartmak o kadar zor değil. Ama birgün uyandıgında artık o insanı tanımıyorsan "Ulan ne kazmayım, 30 yıldır beraberiz, ama hala soruyorum, KİM LAN BU KARI?!" demene gerek yok. Ayrıca 30 yıl beraber olan insanlar zaten genelde çok şahane bir dinamik yakalamışlardır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Cok taniyip, gozlemleyip, her seyini bilip, ne yapacagini her zaman kestirebildigin biriyle iliski heyecandan uzak ve bayik olur. Yoksa siz her sevgilisine `ben seninle evlenirim ya!1ehihie111` diyenlerden misiniz?

Tanımaktan kastı yanlış anlamışsın. Herşeyini bilmek değil, karakater yapısını bilmek. Böylece sana uygun olup olmayacağını kestirip ona göre sonraki adıma geçmek, insanların vaktini harcamamak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...