Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: sesu said: kitap yazıcam ya erkekler ve ilişkiler adında bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bende peynir cesitleri hakkinda yazicam.. ozellikle taze ve eski olanlar hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: sesu said: kitap yazıcam ya erkekler ve ilişkiler adında bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bence ilk önce kırıldığını belli eden "seviyomuş gibi yapanlar" türünden şeyler söyledikten sonra gerizekalılar demen pek bi çelişkili oldu ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Quibble said: sdfsdfsd =) o derece yani... simdi hepiniz orgutlenmezsiniz dimi :P yaşasın feminizm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bi an örgütleniyolar mı dedim ama sonra kızlar hakkındaki en genel kural yine yerini buldu? 2 kız bi ortamdaysa kesin kavga çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sesu said: Lady Lulla said: sesu said: kitap yazıcam ya erkekler ve ilişkiler adında bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bence ilk önce kırıldığını belli eden "seviyomuş gibi yapanlar" türünden şeyler söyledikten sonra gerizekalılar demen pek bi çelişkili oldu ne dersin? çünkü sewiyomuş gibi yapanlarda gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok fede çok iyi anlaşan kızlar var şimdi. genelleme yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tüm genellemeler de yalnıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kuzeniyle çok ii anlaşan kızlar var böle çıplak dolaşan falan etrafta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: Lady Lulla said: bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bu lafı yedirmesinler bi gün sana? kusura bakmayın ama öle biri doğmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @Lady Lulla ben bahsettiğin kişinin gerizekalı olmadığını biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @Lady Lulla; o zaman başka şeyler düşünürüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 o zaman pedofili olur ki o daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sesu said: @Lady Lulla ben bahsettiğin kişinin gerizekalı olmadığını biliyorum :P isim wermedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: urmesque said: Lady Lulla said: bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bu lafı yedirmesinler bi gün sana? kusura bakmayın ama öle biri doğmadı daha sdfsdfsdsdfsdf... ugrayim istersen zep, 2 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: sesu said: @Lady Lulla ben bahsettiğin kişinin gerizekalı olmadığını biliyorum :P isim wermedim ;) ama agresifleşerek belli ettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: yaşasın feminizm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sdfsdfsdf ileti bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: Lady Lulla said: sesu said: @Lady Lulla ben bahsettiğin kişinin gerizekalı olmadığını biliyorum :P isim wermedim ;) ama agresifleşerek belli ettin :( her zamanki halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dağılın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Quibble said: Lady Lulla said: urmesque said: Lady Lulla said: bende gerizekalı olanlar hakkında:) ama nerdeyse hepsi aynı çok bi fark yok in my opinion bu lafı yedirmesinler bi gün sana? kusura bakmayın ama öle biri doğmadı daha sdfsdfsdsdfsdf... ugrayim istersen zep, 2 dakka. ne zmn istersen j .. kapımı hiç kapatmadım sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lady Lulla said: her zamanki halim o zaman daha kötü dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: Lady Lulla said: her zamanki halim o zaman daha kötü dsfgd evet evet agresiflik hiçbişeyi çözmüyo ama nitekim biz kızlar bad boyları seviyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ustume alinmiyorum. benim bad boy lukla uzaktan yakindan alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady Lulla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sesu said: urmesque said: Lady Lulla said: her zamanki halim o zaman daha kötü dsfgd evet evet agresiflik hiçbişeyi çözmüyo ama nitekim biz kızlar bad boyları seviyoruz :P hak weriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar